WARS - krem do golenia

Zaczęty przez Monocero, 01 Grudzień 2018, 20:51:06

Przeczytano 11 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Martinesku

Ja nie wyobrażam sobie TG bez Lidera. Warsa lubię ale od Lidera jestem uzależniony.  :D
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-Handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora
  •  

Bednaar

Cytat: Martinesku w 05 Luty 2026, 10:35:32Ja nie wyobrażam sobie TG bez Lidera. Warsa lubię ale od Lidera jestem uzależniony.  :D

Każdemu jego raj  :) Różnice w opiniach wynikają po prostu z tego, że każdy z nas ma nieco inne właściwości skóry, dlatego zawsze samemu najlepiej sprawdzić, co pasuje.
888
  •  

Konrad

Cytat: Martinesku w 05 Luty 2026, 10:35:32Ja nie wyobrażam sobie TG bez Lidera. Warsa lubię ale od Lidera jestem uzależniony.  :D

A ja wręcz przeciwnie. Zapachowo chemiczny potworek, który na maksa wysusza moją skórę.
Jedyne co odróżnia chłopców od mężczyzn to ceny ich zabawek.
  •  

Martinesku

Cytat: Konrad w 05 Luty 2026, 12:17:35A ja wręcz przeciwnie. Zapachowo chemiczny potworek, który na maksa wysusza moją skórę.
Mi nie wysusza ale dostrzegam, że są produkty o lepszych właściwościach. Np. Proraso White jest świetne.
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-Handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora
  •  

Borat

Osobiście wolę Warsa od Lidera i też uważam że Proraso lepsze.
  •  

patric79

Proraso znam tylko te zielone, dla mnie jest one fantastyczne, szczególnie latem przyjemnie chłodzi
  •  

Borat

Też lubię te zielone, białe też bardzo fajne. Nie lubię zbytnio tego czerwonego ze względu na zapach. Ma zapach kadzidełek a dokładnie tego spalonego popiołu po kadzidełkach.
  •  

patric79

Cytat: Borat w 06 Luty 2026, 18:55:20Też lubię te zielone, białe też bardzo fajne. Nie lubię zbytnio tego czerwonego ze względu na zapach. Ma zapach kadzidełek a dokładnie tego spalonego popiołu po kadzidełkach.
A mnie zawsze ten czerwony interesował, ale nie miałem okazji zakupić 😁
  •  

Martinesku

@patric79 Mam czerwony, wącham teraz i jakoś nie czuję tu żadnych kadzidełek jak @Borat, hmmm. To taki zapach jakby drewna wilgotnego, słodkawy z nutką wanilii(?), trochę przypomina Kanion sensitive (ale też sporo się różni). Na pewno jest intensywny po nałożeniu na twarz. Podoba mi się.
  •  

Borat

@Martinesku

Mi się tak kojarzy ten czerwony, zapach sandałowy chyba tam jest z tego co pamiętam. Niebieski też jest super.

Tutaj jest fajne podsumowanie tych kremów.

•  

Poljot_87

Przypominam że to temat o Warsie a nie Proraso
  •  

T800

Też tak myślę  O:-) Proraso raczej ma swój temat
  •  

Rebelko

Warsa klasycznego uwielbiam za zapach ale właściwości piany oraz wydajność samego kremu zostawiają wiele do życzenia. Nawet z polskich budżetowców Bond czy Wars Sensitive są o wiele lepsze.
  •