Wizamet W-11

Zaczęty przez Monocero, 01 Grudzień 2018, 12:30:23

Przeczytano 8 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Monocero

Cześć @Kris92  witamy na forum. Jak szybciej nikt Ci nie odpowie to w sobotę zamieszcze Ci instrukcje ze zdjeciami, bo mam takie maszynki i sprawdzę.
(D.D)
  •  

Carlos

Bardziej rozkręcić będziesz trudno. Mam taką W 11 która mi się rozkleiła po gotowaniu, teraz mogę zdjąć rączkę i maszynkę rozłożyć na części pierwsze. Zamiast kombinowania polecam kąpiel w wodzie z płynem i octem i szczoteczkę do zębów.
  •  

JefferyEpstein

Cześć. Z góry przepraszam za odgrzewanie tematu. Jestem nowy na forum. Niedawno wszedłem w posiadanie Wizamet W-11. Niestety coś z nim nie tak i żyletka z jednej strony leży krzywo. Chciałem zapytać czy ktoś ma doświadczenie w rozbieraniu tej/tego typu maszynki, ponieważ chcę ją sobie sam rozebrać, obejrzeć i wyprostować skrzywiony element (jeszcze nie wiem który).
  •  

Marcin39

Ja nie mam tej maszynki, ale
"Ciekawy" nick masz kolego.
  •  

T800

Grzebień będzie krzywy bo co innego  To jest motylek jak się nie mylę Naprawiam brzytwy robię renowację maszynki jeszcze nie naprawiałem  :beer:
  •  

Marko99

Wizamet w-11, moja pierwsza maszynka na żyletki, znalazłem w szafce po tacie albo starszym bracie, spróbowałem, kupiłem pierwsze mydło proraso i tak się zaczęło  8)
  •  
    Za ten post podziękował: Arjuna