Zapoznaj się z Regulaminem Bazaru forum, zanim założysz temat

https://www.golarze.pl/index.php?topic=3.0

Zapoznaj się z tematem Zgłaszanie wiadomości

https://www.golarze.pl/index.php?topic=1864.0

Należy przesyłać zdjęcia do tematów sprzedażowych w Bazarku na zewnętrzne hostingi, takie jak Postimages, Imgbb lub inny dowolny hosting, aby uniknąć zbędnego obciążania forumowej galerii zdjęciami związanymi ze sprzedażą.

(K) Laptopa

Zaczęty przez Mokasyn86, 01 Wrzesień 2026, 19:23:08

Przeczytano 999 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mokasyn86

Siema :hello2:
Może komuś jakiś zalega, mój się zjeb@ł.
Wymagania to Windows 10, Wi-Fi, Bluetooth.
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

lukassonek

budżet, mogę popytać tu i uwdzie  ;D
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold

Armaros

Cytat: Mokasyn86 w 01 Wrzesień 2026, 19:23:08Może komuś jakiś zalega, mój się zjeb@ł.
Wymagania to Windows 10, Wi-Fi, Bluetooth.

Kup poleasingowe dostaniesz gwarancje i dobry sprzęt za małe pieniądze.
Na warszawiaka nie ma cwaniaka!

Mokasyn86

Budżet to ćwierć tysiaka.
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Marcin39

@Mokasyn86 dam Ci znać po 11. Coś u nas w ikea zostało jeszcze bo wyprzedawali poolowe. Dell intel core i5 oraz i7. Cenowo delikatnie ponad Twój budżet.

Martinesku

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Wizamet Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Ambroz

Lenovo Z51-70 i5 jakiś, 16GB RAM, 250GB SSD, Win10 wiek 10 lat
Wifi i Bluetooth działa, a przynajmniej działało jak go uruchamiałem jakieś 1,5 roku temu, bateria jak to bateria przy tym wieku trzyma 15 minut, ładowarka jest.
Musiałbym tylko sprawdzić czy na pewno działa, bo leży w szafie na dnie.

Mokasyn86

@Marcin39 @Ambroz Dziękuję chłopaki za poświęcenie czasu.

@Martinesku Tak. Ten laptop potrzebny mi jest tylko do pisania wiadomości tekstowych, i wysyłania ich przez internet.
  •  

lukassonek

Dam znać wieczorem, do twoich potrzeb myślę że coś się uda wyhaczyc po leasingowego jak pisał kolega wyżej, w Zabrzu jest lub był nawet taki sklep stacjonarny, będę przejeżdżał to zerknę 💪
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold

Marcin39

@Mokasyn86 na tą chwilę lipa z lapkiem, jbc dam znać  :beer2:
  •  

Mokasyn86

Ja mogę poczekać nawet miesiąc, nieśpieszno mi z tym :computer2:
  •  
    Za ten post podziękował: Marcin39

Yarek

Cytat: Ambroz w 02 Wrzesień 2026, 09:43:23Lenovo Z51-70 i5 jakiś, 16GB RAM, 250GB SSD, Win10 wiek 10 lat
Wifi i Bluetooth działa, a przynajmniej działało jak go uruchamiałem jakieś 1,5 roku temu, bateria jak to bateria przy tym wieku trzyma 15 minut, ładowarka jest.
Musiałbym tylko sprawdzić czy na pewno działa, bo leży w szafie na dnie.

Jak za 16gb to dobra cena..wydaje mi sie..byla dodawana pamiec?jaki to i5?5ta generacja?ma ssd,a nie hdd..jezeli dziala to warto rozwazyc moim zdaniem..
Pli bona estas saĝa malamiko, ol malsaĝa amiko

Ambroz

@Yarek Tak, dołożyłem pamięci, wymieniłem HDD na ssd, i5 5tej gen
A czy cena atrakcyjna? Nie wiem @Mokasyn86 nic nie zaproponował  ;)

Piotros2

CytatTak, dołożyłem pamięci, wymieniłem HDD na ssd, i5 5tej gen
A czy cena atrakcyjna?

Jeżeli cena 250zł to jest to jak najbardziej opłacalny sprzęt, sam Dysk to ponad połowa wartości :), a jak potrzebna nowa bateria to też nie giga wydatek ok. 100-150 zł a i5 nadal jest bardzo dobrym prockiem, wspomaga go 16GB ramu, to spoko do normalnego użytkowania i oglądania filmów na YT :)
Na Stanie:  Yaqi Mellon; Parker 55SLGR; Husaria OC/CC; W-11;  Tatara Masamune Ti; Rockwell 6C ; Rex Envoy; Tatara Muramasa.
https://pfro.substack.com/

Armaros

Cytat: Yarek w 03 Wrzesień 2026, 04:38:46Jak za 16gb to dobra cena.

Ludzie patrzą na cyferki a reszta to chu... Bo ma 16 GB DDR3L 1600 MHz starym ram na niskich zegarach. Procesor: m.in. Intel Core i5-5200U 2 rdzenie / 4 wątki, do 2,7 GHz Turbo. Telefony obecnie mają 8 rdzeni fakt jest to inna architektura ale szybkościowo są zbliżone do komputerowych.
Na nim nawet oficjalne wersji Win 11 nie uruchomisz już nie wspominając o matrycy po tylu latach użytkowania. Jeżeli to pisania to na siłę ujdzie
ale nie szedł bym w taki zabytek.
Na warszawiaka nie ma cwaniaka!
  •