Urlop w Dwa Ostrza

Zaczęty przez Arjuna, 21 Sierpień 2026, 13:52:43

Przeczytano 623 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Arjuna

Panowie!

Ruszamy na wakacje  :hello2:
W związku z tym wysyłki w Dwa Ostrza będą wstrzymane od 22go (od soboty) do 2go września. Jeśli ktoś potrzebuje coś szybko i nie ma czym sie ogolić, to jeszcze dzisiaj wyślę ;)  ;D

Cieszę się, gdyż miałem bardzo pracowity rok. Z góry dziękuję za wyrozumiałość, na witrynie sklepu pojawi się oczywiście informacja. Informuję Was jako pierwszych  :thank_you:

Pozdrowionka serdeczne, przez tydzień będę pewnie mało aktywny, ale wieczorami zajrzę a jak się uda wstawię relację z wakacyjnego golenia. Zabieram ze sobą pędzel forumowy  ;D

Mintus

@Arjuna w takim razie życzymy udanego, zasłużonego odpoczynku dla Was  :beer2:
  •  
    Za ten post podziękował: Arjuna

Marcin39

@Arjuna Marcinku, razem z małżonka odpoczywacie  :beer: życzę udanych wakacji :hello2:
P.s wakacyjne golenia są the best 8)
  •  

kwasek071

Szczęśliwego, beztroskiego odpoczynku i wielu pozytywnych wrażeń . ❤️🔥

DonnieDarko

Wypoczywaj Marcin :beer3: I wracaj do Nas radosny i wypoczety :)
Szaleństwo jest jak Grawitacja,wystarczy lekko pchnąć...
  •  

lukassonek

@Arjuna urlop rzecz świeta! coś o tym wiem, w tym roku przepracowałem 53 dni bez dnia L4  ;D  ;D  :D  :D 
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Maniacz

:hello2:  :D
Pracownik Roku?

Miłego odpoczynku, tylko teraz ma być deszczowo.
  •  

Mokasyn86

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

T800

2 tygodnie w Gorzycach na kroplówkach do tego rano południe i wieczór relanium i przejdzie A jak nie to padaczka w domu Jak się bawić to grubo  :beer:
  •  

Arjuna

@T800 grubo...
@Mokasyn86 na szczęście w tym roku śmigneliśmy sami, bez biura. Przygoda była, dzięki Chłopaki za dobre słowo! Teraz już jesteśmy w domu i działamy!  :thank_you:  8)

Mokasyn86

Cytat: Arjuna w 03 Wrzesień 2026, 16:36:16na szczęście w tym roku śmigneliśmy sami
A nie było tam przypadkiem @Borat  ;) ?

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •