Zapoznaj się z Regulaminem Bazaru forum, zanim założysz temat

https://www.golarze.pl/index.php?topic=3.0

Zapoznaj się z tematem Zgłaszanie wiadomości

https://www.golarze.pl/index.php?topic=1864.0

Należy przesyłać zdjęcia do tematów sprzedażowych w Bazarku na zewnętrzne hostingi, takie jak Postimages, Imgbb lub inny dowolny hosting, aby uniknąć zbędnego obciążania forumowej galerii zdjęciami związanymi ze sprzedażą.

(K) Próbkę mydła Saponificio Varesino [SV]

Zaczęty przez marekmintaj, 29 Lipiec 2026, 10:19:58

Przeczytano 305 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marekmintaj

Dzień dobry, czy ktoś byłby w stanie odsprzedać jakąś małą ilość mydła Saponificio Varesino? Niezależnie jaki zapach, byleby wystarczyło chociaż na 2-3 golenia.  :shaving:  O0
  •  

judgebien

mam chyba troche  mydła SV Tundra Arctica. Napisze PW
  •  

lukassonek

Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

marekmintaj

Popatrzywszy na różne to najbardziej chciałbym Tundra Arctica albo Argania, a jeśli miałbym wybrać z tych dwóch, to Argania. O0
  •  

lukassonek

@marekmintaj Arganie mam na 100% , nie pamiętam czy tundrę też , juto zerknę  :beer3:
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

marekmintaj

@lukassonek Tundrę już wysyła mi judgebien, ale Arganię z przyjemnością wezmę. O0
  •  

Martinesku

Ja bym się przyłączył podłączył do wątku.  :hello:
Kupię / zamienię się na próbki, chciałbym spróbować SV Felce Aromatica (najbardziej) oraz Argania, Desert Vetiver, Stella Alpina.
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Adam1987

Ja bym Tundrę chciał spróbować jeśli można 😉
  •