Głosowanie na zdjęcie tygodnia 26/2026

Zaczęty przez lukassonek, 27 Czerwiec 2026, 20:10:48

Przeczytano 795 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Piotr G

Bum!  ;D
Ha, nareszcie MNŻ w dostatecznej ilości  :thank_you:, co cieszy  :heart:  moje.
Choć przyznać muszę, że Transatlantyk wygląda pięknie.  :)
Rozmarzyłem się i w takim nastroju idę się  :shaving:

:hello: Piotr G
Muhle R41 Grande, Muhle R89 Grande, Merkur 43C, Merkur Futur, Kamisori.
  •  

Martinesku

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Ralf SnowY

Piotr G

Muhle R41 Grande, Muhle R89 Grande, Merkur 43C, Merkur Futur, Kamisori.
  •  

Harnold1987

Fan golenia się chińskim żelastwem, które sprawia mu niesamowitą frajdę.

Marcin39

Yarek

Ja to nie rozumiem jednego..wiekszosc na tym forum to maszynkowcy..a wygrywa brzytwa ???
Pli bona estas saĝa malamiko, ol malsaĝa amiko
  •  

Mintus

lukassonek

Cytat: Yarek w 29 Czerwiec 2026, 21:16:27Ja to nie rozumiem jednego..wiekszosc na tym forum to maszynkowcy..a wygrywa brzytwa ???

bo to jest zdjęcie tygodnia :P a nie zdjęcie kto czym się goli :P

@Mariusz888 gratulacje! ja jednak myślałem ze 9 wygra :P
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold

Armaros

Nie ma cwaniaka nad Warszawiaka :-)

js

@Mariusz888

Robisz znakomite zdjęcia, umiesz to! Gratuluję wygranej. Często wygrywasz, to znaczy, że twoje zdjęcia są zacne, chciałbym wspomnieć o tym i nie przyjmij tego jako obrazę, ale niepotrzebnie w moim odczuciu dodajesz filtr rozmycia tła. Przecież tło powinno robić robotę dla tych zacnych produktów TG! Tak samo robił @Robcyk i jak mu wspomniałem o tym, to Robert obrzucił mnie nieprawdziwą pomyją, ale Roberta na forum już nie ma, ponieważ postanowił się zawinąć z forum, które tak bardzo kochał w swoich wpisach, które tak bardzo chwalił.

Ku forumowej pamięci Roberta @Robcyka :goodnight:

Yarek

Cytat: lukassonek w 29 Czerwiec 2026, 23:05:31bo to jest zdjęcie tygodnia :P a nie zdjęcie kto czym się goli :P

@Mariusz888 gratulacje! ja jednak myślałem ze 9 wygra :P

No tak, rzeczywiście..nie można zobaczyć na tych zdjęciach tego, kto się czym goli.. ;)
Chodzi o wewnętrzną wartośc artystyczną tych zdjęć-racja..
Ja mistrzem brzytwy nie jestem, ale się uczę, próbuję i się nie poddaję.. :) jednocześnie bardzo podobają mi się maszynki i podziwiam tych golących się nimi-żeby nie było..pewnie pozostali używający brzytwy mają podobnie i pewnie jest tak, że golący się brzytwą głosują na maszynki, a golący się maszynkami głosują na brzytwy..a jako że maszynkowców jest więcej to zwykle wygrywa brzytwa..taką mam teorię.. :D
Pli bona estas saĝa malamiko, ol malsaĝa amiko
  •  

Simon

Zapraszam na mój Instagram o męskiej pielęgnacji - Brodata_piguła

https://www.instagram.com/brodata_pigula/

Martinesku

Tak, Fota Mariusza jest super. Gratujacje!
Ale tego tygodnia było sporo fajnych, np. 10 mi się też podobała ale i 6 też. Tym niemniej Mariusza do kalendarza jak znalazł.  :applause:
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS

lukassonek

Cytat: js w 30 Czerwiec 2026, 00:12:46@Mariusz888

Robisz znakomite zdjęcia, umiesz to! Gratuluję wygranej. Często wygrywasz, to znaczy, że twoje zdjęcia są zacne, chciałbym wspomnieć o tym i nie przyjmij tego jako obrazę, ale niepotrzebnie w moim odczuciu dodajesz filtr rozmycia tła. Przecież tło powinno robić robotę dla tych zacnych produktów TG! Tak samo robił @Robcyk i jak mu wspomniałem o tym, to Robert obrzucił mnie nieprawdziwą pomyją, ale Roberta na forum już nie ma, ponieważ postanowił się zawinąć z forum, które tak bardzo kochał w swoich wpisach, które tak bardzo chwalił.

Ku forumowej pamięci Roberta @Robcyka :goodnight:

To nie jest dodany efekt, tak wychodzą zdjęcia prosto z aparatu, obiektyw makro, mniejsza przysłona i jest efekt bokeh 😇
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold