Znudzenie tradycyjnym goleniem

Zaczęty przez ShaveManiac, 20 Czerwiec 2026, 17:14:09

Przeczytano 2 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mariusz888

Ja ostatnio narzekałem na nadmiar fantów, ale dzisiaj zrobiłem ostrą reorganizację i... chętnie goliłbym sie wszystkim, a nawet jeszcze coś bym dokupił  :)) Czasem taka prosta akcja jak porządki potrafi uporządkować chaos i sprawić że ogień w piecu płonie jeszcze większy  :))
  •  

lukassonek

Cytat: Mariusz888 w 26 Czerwiec 2026, 22:41:30Ja ostatnio narzekałem na nadmiar fantów, ale dzisiaj zrobiłem ostrą reorganizację i... chętnie goliłbym sie wszystko, a nawet jeszcze coś bym dokupił  :)) Czasem taka prosta akcja jak porządki potrafi uporządkować chaos i sprawić że ogień w piecu płonie jeszcze większy  :))

nogi , jajka , plecy  :D  :D
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Mariusz888

Cytat: lukassonek w 26 Czerwiec 2026, 22:49:59nogi , jajka , plecy  :D  :D
Trochę nie bardzo rozumiem ale wyczuwam pozytywny vibe  :D
  •  

lukassonek

Cytat: Mariusz888 w 26 Czerwiec 2026, 22:51:32Trochę nie bardzo rozumiem ale wyczuwam pozytywny vibe  :D

zamiast wszystkim  to przeczytałem wszystko  :D  :D  AHH TA TEMPERATURA  :))
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Mariusz888

Wszystko też mogę golić - wtedy zużycie będzie większe więc szybciej się dojdzie do denka mydła  :D
  •