Z pasji do tradycji. Oficjalny dział Black Sheep

Zaczęty przez AdrianP, 17 Czerwiec 2026, 21:20:41

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Milas

No to jest nas już trzech!

@AdrianP testerzy czekają - możesz zaczynać produkcję ;)
  •  
    Za ten post podziękował: AdrianP

AdrianP

Dzięki Panowie za presję, to jest bardzo ważne. Jak coś ukręcę - obiecuję że się dowiecie :)

Wielblad

...a minister golenia ostrzegał ???

przemyslavklimek

lukassonek

Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold

Kendzior87

TJ

Normad

Brzytwy ; Kamisori I Europejskie i Japonskie
Maszynki: Rocnel Sailor I Rex Konsul Prospector I Blackland-Blackbird - Brąz I Gillette Super Speed r1962 I Gillette Fatboy r1959

AdrianP

Jeszcze jeden i związek zawodowy można zakładać  :D

tomek

Mi z kolei Void pasuje. Nie pokuszę się o ocenę matematyczną, czy poślizg resztkowy zasługuje na 7,5/10, czy może na 8. Żaden parametr nie odstawał od zadowalającego standardu. Co w moim przypadku wypadło ponad standard, to uczucie po goleniu. Postshave u mnie wygląda świetnie. Facjata idealnie zaopiekowana i uspokojona. Nie po każdym produkcie tak mam.
Zapach nie jest najmocniejszy, ale jest przyjemny. Wyczuwalny podczas całego golenia.
Mydło faktycznie lubi wodę i można pokombinować z konsystencją piany.
Ogólnie jestem na tak :shaving:
Życzę @AdrianP , żeby udało się wypłynąć na szerszą wodę.

YATES MERICA
TATARA MASAMUNE
TRC LVl.1 STAINLESS STEEL

Mariusz888

Ja też się piszę - zarówno na mydło twarde jak i inne miękkie :)

AdrianP

@tomek bardzo się cieszę że produkty spełniły oczekiwania, życzę kolejnych równie przyjemnych goleń  :beer3:  co do asa zachęcam do poużywania kilka dni nawet bez golenia, składniki aktywne ujawnią swój potencjał :D

@Mariusz888 dzięki za zaufanie 🫡

Zolkowski_Workshop

Pisze się na każde kolejne mydło od @AdrianP , bo trzeba wspierać rozwój polskiego TG 😁🤝

yacek _b

Jestem po pierwszym goleniu próbka mydła, którą dostałem ze sklepu dwa ostrza . Mydło jest bardzo dobre , ale mi bardzo spodobał się zapach, kurcze mógłbym mieć taką wodę toaletową, więc zamówiłem AS. :)

Arjuna

To w takim razie biorę nr 11 i zakładamy związki  :D