Potencjalny zakup grupowy na Revisor Solingen..

Zaczęty przez Yarek, 03 Czerwiec 2026, 17:24:34

Przeczytano 5 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

radzyniak

Cytat: Yarek w 30 Lipiec 2026, 19:02:53@ZbylR jeszcze nie doszedl Twoj przelew,pewnie dojdzie jutro..
Natomiast nie odezwal sie @Sonik76
logował się 30.07. Trochę niepoważne zachowanie.
  •  

Yarek

Cytat: radzyniak w 01 Sierpień 2026, 09:39:10logował się 30.07. Trochę niepoważne zachowanie.

Nic to nie zmienia dla pozostalych zainteresowanych..bedzie dodatkowa brzytwa..pudeleczko bedzie najwyzej z adresem www forum..bedzie"Golarze.pl"..moze nawet takiego pudeleczka nie ma drugiego na swiecie :D
Pli bona estas saĝa malamiko, ol malsaĝa amiko
  •  

tombar

Cytat: Yarek w 01 Sierpień 2026, 10:12:30Nic to nie zmienia dla pozostalych zainteresowanych..bedzie dodatkowa brzytwa..pudeleczko bedzie najwyzej z adresem www forum..bedzie"Golarze.pl"..moze nawet takiego pudeleczka nie ma drugiego na swiecie :D
@Yarek, jakby do poniedziałku kolega @Sonik76 się nie odezwał, to ja bym reflektował na tę brzytewkę (okładki czarne, nosek hiszpański), o ile już mnie ktoś nie ubiegł na priv. Co do ewentualnej personalizacji moje preferencje znasz. :)
Ius est ars boni et aequi
  •  

Yarek

Cytat: tombar w 01 Sierpień 2026, 10:45:40@Yarek, jakby do poniedziałku kolega @Sonik76 się nie odezwał, to ja bym reflektował na tę brzytewkę (okładki czarne, nosek hiszpański), o ile już mnie ktoś nie ubiegł na priv. Co do ewentualnej personalizacji moje preferencje znasz. :)

Ok..moze sie kolega odezwie,moze nie..ktoz to wie..;)
Wlasnie-personalizacja..
Jak dokonam wplaty prosilbym o wyslanie Waszych preferencji personalizacyjnych..co maja umiescic na pudelkach..i to juz bedzie final tej akcji..poza oczywiscie wysylka..ale postaram sie sprawnie to ogarnac..
  •  

radzyniak

•  

Yarek

Ok..wplacilem na konto Revisora..moze jutro do nich dojdzie.."zaginiony" @Sonik76 sie nie odezwal,nie bede wiec opoznial realizacji zamowienia ze wzgledu na jedna osobe..
Ponizej zdjecie wplaty,bo printscreena nie da sie zrobic w aplikacji banku..

I przypominam o personalizacji..od niektorych juz dostalem wiadomosci,ale od wiekszosci wciaz nie.. 8)
  •  

Mariusz888

Posłałem PW z zapytaniem o napis - jak się uda jak w PW to super, a jak nie, to może być równie dobrze bez specjalnych opcji pudełko :)
  •  

Yarek

Ok..im to zajmie pare dni,realizacja tego zamowienia..Pani pisala o 4-5 dniach wstepnie..w tym czasie uda sie tez dograc personalizacje i hope..
  •  

Yarek

@slavko67 od Ciebie nie otrzymalem jeszcze,co wybrales a propos personalizacji..przypominam tylko.. ;) gdybys mogl na spokojnie sie odezwac..
  •  

slavko67

•  

Yarek

Juz to wyslali,wiec szybko..
Mail od nich:
thank you very much for your payment. We send both packages today to
you. The tracking-no. are LE387174345DE and LE387174337DE.

tombar

Cytat: Yarek w 05 Sierpień 2026, 13:29:23Juz to wyslali,wiec szybko..
No i chyba zdążę się nimi ogolić na urlopie. Może być nieźle, mam już pewne plany. :)
Ius est ars boni et aequi
  •  

Yarek

Probuje wysledzic przez DHL,gdzie dokladnie sa paczki,ale na razie nic konkretnego strona dhl-a nie pokazuje..nie bede wiec wklejal zrzutu ekranu stamtad..
Jest dobra wiadomosc dla wszystkich zamawiajacych promocyjne brzytwy..jako ze zanim jeszcze zamkneli zamowienie domowilem jeszcze jedna czerwona, promocyjna brzytwe przypomnialem Pani o cenach,ktore mi zaproponowala pierwotnie-przy zamowieniu co najmniej 5 sztuk cena miala byc nizsza..dzieki mojemu dodatkowemu zamowieniu i malej negocjacji z Pania cena promocyjnych brzytew spadla wiec o 2 i 4 euro odpowiednio za nosek zwykly i hiszpanski..prawie nic,ale zawsze cos..;)za nosek okragly wynisla wiec 53,a nie 55,a za hiszpanski 55,a nie 59euro..cale zamowienie lacznie z przesylka wynioslo wiec 1001euro..przedstawie ostateczne rozliczenie w formie printscreena,jak wszystko odbiore..
Inna kwestia jest to,ze wyslali to tak szybko-jak na nich;),ze prawdopodobnie,lagodnie rzecz ujmujac- personalizacja im sie nie udala..ale to sprawdze,jak odbiore przesylke..wtedy zobacze i uwierze;)..jakies srodki zaradcze mam"w zanadrzu"..bede informowal i konsultowal to z zainteresowanymi na biezaco po odbiorze..