Potencjalny zakup grupowy na Revisor Solingen..

Zaczęty przez Yarek, 03 Czerwiec 2026, 17:24:34

Przeczytano 5 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Yarek

Jako ze ostatnio zamawialem cos z Revisora nawiazalem mily kontakt z osoba,ktora zajmuje sie obsluga zamowien..wspolwlascicielka tej firmy..otrzymalem propozycje zakupu po cenach lepszych niz maja na swojej stronie nawet po uwzglednieniu rabatu,ktory przysluguje za zamowienie on-line..propozycja dotyczy tych modeli:

Cena ostateczna za sztuke wynioslaby na pewno ponizej 60euro..czyli cena jak za Golddachsa z flaconi;)..a sa to nowe,firmowe brzytwy od firmy z tradycjami..dokladne wyliczenie w zaleznosci od ilosci chetnych i kosztow przesylki..wszystko jest na razie"in statu nascendi"..byc moze wyszloby mocno ponizej 60euro..ustalilem ta cene na wstepnym i bezpiecznym do zejscia w dol poziomie;)
Te z czerwonymi,przezroczystymi okladkami sa b.ladne:)tak uwazam..
Brzytwy z hiszpanskimi koncowkami sa pare euro drozsze..przy okazji pytanie-jaka jest zaleta hiszpanskiej koncowki nad ta okragla?
Wszystkie to 5/8..full hollow ground..czarne lub czerwone..rozniace sie koncowkami wlasnie..
Tutaj film z golenia prawdopodobnie bardzo podobnym modelem;

I co jeszcze wazne..Pani zaproponowala mi personalizowane!!! pudelko do kazdego egemplarza..niebieskie..wysle pozniej jego zdjecie..mozna sobie umiescic co tam sie tylko chce..imie,nazwisko,a nawet nick z forum;)
Tylko pytanie,czy ktos bylby zainteresowany?..to na razie wstepne,niezobowiazujace zapytanie..szczegoly do ustalenia..co do przesylki i pozniejszej"rozsylki"zakupionych egzemplarzy..
Ja na pewno sie skusze..
Czy ktos bylby zainteresowany ta oferta?
Pli bona estas saĝa malamiko, ol malsaĝa amiko

Marcin39

6/8 minimum dla mnie, jest jakaś opcja?
  •  
    Za ten post podziękował: Arjuna

Yarek

Hmm..tego nie wiem..Pani zrobila taki gest w kierunku poczatkujacych brzytwiarzy raczej..dostalem taka prozozycje,jak powyzej..ale moze w przyszlosci..5/8 nie sa zle przeciez;)za taka cene..

Scalony post: 03 Czerwiec 2026, 17:41:32
i z personalizowanym,niebieskim pudelkiem;)
  •  

Marcin39

@Yarek bardzo fajna inicjatywa z Twojej strony :beer2:
Niestety dla mnie od jakiegoś czasu tylko 6/8 i większe.
  •  

Yarek

Cytat: Marcin39 w 03 Czerwiec 2026, 17:49:42@Yarek bardzo fajna inicjatywa z Twojej strony :beer2:
Niestety dla mnie od jakiegoś czasu tylko 6/8 i większe.

To nie moja inicjatywa..to inicjatywa tej Pani i tej firmy..moze z moja mala pomoca;)byc moze jakas wspolpraca sie rozwinie i dojdziemy nawet do 8/8 w miare postepow kariery w TG..sam wiem po sobie,jak ciezko jest kupic fajna i nowa brzytwe..
  •  

Mariusz888

Dla mnie 5/8 jak najbardziej może być - wstępnie interesowała by mnie czerwona z okrągłą końcówką.
  •  

Yarek

Oczywiscie,ze wszystko jest wstepnie..chodzi o oszacowanie ilosci zainteresowanych..
Mialem przeslac propozycje tego spersonalizowanego pudelka..oto ono..takie zdjecie dostalem:

Moze jakas lista?ja wezme 2 sztuki..czyli

1. Yarek
2. Yarek
3. Mariusz888

No i kwestia,co ma byc na pudelku..
  •  

Yarek

Dopisuję do listy kolejną chętną osobę, spoza forum..

1. Yarek
2. Yarek
3. Mariusz888
4. chętny spoza forum

I zastanawiam się, czy nie zamówić jeszcze jednej, ale z pudełeczkiem z grawerunkiem"Golarze.pl", jak to forum:) czy też jest to jakiś znak towarowy, czy inny, zastrzeżony, że jakieś copyrights obowiązują?mogę zamówić takie personalizowane pudełko?nie będę miał jakichś kłopotów?:)
  •  

Mariusz888

Nie jestem osobą uprawioną do odpowiadana w zakresie logo forum, ale ja na swoim pudełku też bardzo chętnie widziałbym napis/logo forumowe zamiast np swojego imienia ;)
  •  

Wielblad

...a minister golenia ostrzegał ???
  •  

Yarek

•  

tombar

Wstępnie bym się dopisał do tego zakupu, ale tylko na brzytwę 6/8, powinna być taka możliwość. Okładki czarne ale co do noska jeszcze się zastanawiam (wstępnie hiszpański). Personalizacja jak najbardziej na tak, chociaż co będzie konkretnie (czy imienna, czy forumowa...) zobaczymy, ale to fajna opcja tak ogólnie. :)
1. Yarek
2. Yarek
3. Mariusz888
4. chętny spoza forum
5. tombar 6/8
Ius est ars boni et aequi
  •  

Marcin39

1. Yarek
2. Yarek
3. Mariusz888
4. chętny spoza forum
5. tombar 6/8
6. Marcin39 6/8
  •  

Yarek

Cytat: Marcin39 w 05 Czerwiec 2026, 09:44:251. Yarek
2. Yarek
3. Mariusz888
4. chętny spoza forum
5. tombar 6/8
6. Marcin39 6/8

Ok..napisalem do Pani z Revisora..ale wiadomo,ze 6/8 to beda juz inne ceny..zobaczymy,co odpisze..zeby sie nie zrobil balagan..6/8 to jeszcze bardziej potencjalna opcja-jak na razie niz pierwotna oferta..bo pierwotna jeszcze nie doszla do skutku:)ja nie chce"przeginac"w jakims wybrzydzaniu,marudzeniu;)wszystko jest pewnie do zrobienia,ale moze nie od razu,nie za"jednym zamachem"..;)
  •  

Marcin39

@Yarek na spokojnie. Fajnie że dopytales, zobaczymy co się uda załatwić. Potencjalnie jestem zainteresowany  ;D
  •