Moje początki z Feather Artist Club

Zaczęty przez adamsky, 31 Maj 2026, 15:10:28

Przeczytano 512 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mokasyn86

Cytat: adamsky w 04 Czerwiec 2026, 22:28:39Macie jakieś sposoby na dezynfekcję?
Po każdym goleniu trzeba ostrze wyjąć, porządnie przepłukać pod bieżącą wodą, i osuszyć.
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

adamsky

Cytat: Milas w 04 Czerwiec 2026, 22:50:15@adamsky z zakupami to jeszcze się wstrzymaj  do końca testów.
Potem sobie i tak kupisz Schick Proline (bez osłonki!)  ;)

Spoko narazie mam 80 feather professional przy podgalaniu brody to zapas na kilka lat... ale tak jakieś z siatką też pewnie wpadną bo na policzki po pierwszym głębokim zacięciu mam obawy przed goleniem tam na ostro... te Kai z osłoną naprawdę przyjemne były i mam wrażenie że lepiej goliły (bliżej skóry) niż softy. Co ciekawe jak się popatrzy na zdjęcie soft vs Kai czy nawet pro to softy mają mniej gęstą siatkę więc więcej ostrza dotyka skóry...
  •  

adamsky

Wczoraj goliłem policzki KAI Protouch naprawdę jestem pod wrażeniem. Narazie to chyba moje najlepsze nożyki.

Scalony post: 06 Czerwiec 2026, 18:53:56
A czy ktoś wie czym się różnią żyletki KAI z logo pink do tych bez tego logo?
  •  

Milas

Cytat: adamsky w 06 Czerwiec 2026, 18:01:41Scalony post: 06 Czerwiec 2026, 18:53:56
A czy ktoś wie czym się różnią żyletki KAI z logo pink do tych bez tego logo?

Różnią się opakowaniem  ;)
Te bez PINK są nowsze/świeższe, PINK (Plasma Ion New Process by Kai) nie jest już nowością - KAI wprowadził ten proces nanoszenia powłoki tytanowej przy produkcji  swoich ostrzy w 2008 roku.

•  
    Za ten post podziękował: Arjuna