Klasyczna, świeża woda na wzór angielski

Zaczęty przez jarrrro, 31 Maj 2026, 11:41:26

Przeczytano 669 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jednoryb

Cytat: jarrrro w 03 Czerwiec 2026, 11:25:27@Martinesku
Akurat na Allegro zaczęto wysłać za darmo dopiero od 49.99 zł, co jest bardzo smutne
Od kilku miesięcy Allegro wprowadziło smart od kwoty minimalnej zamówienia 49,90 zł. Tym którzy mają wcześniej wykupionego smarta mogą korzystać ze starych warunków to jest kwota 45 zł i zalicza im darmową wysyłkę od kwoty 45 zł
🤙
  •  
    Za ten post podziękował: Marcin39

Martinesku

Cytat: Oskaroo98 w 03 Czerwiec 2026, 14:48:59Panowie w Action są Denimy za śmieszna cenę
ale zielonego "Musk" chyba nie mają

Scalony post: 03 Czerwiec 2026, 15:37:41
Cytat: Jednoryb w 03 Czerwiec 2026, 15:00:55Od kilku miesięcy Allegro wprowadziło smart od kwoty minimalnej zamówienia 49,90 zł. Tym którzy mają wcześniej wykupionego smarta mogą korzystać ze starych warunków to jest kwota 45 zł i zalicza im darmową wysyłkę od kwoty 45 zł
pewnie tak, sprawdziłem i jeszcze prawie 5M mam na starych warunkach
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Mokasyn86

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

jarrrro

Nie, nie miałem. Zamówiłem trzy różne Denimy
  •  

Piciu

•  

Piotr G

Cytat: Jednoryb w 03 Czerwiec 2026, 15:00:55Od kilku miesięcy Allegro wprowadziło smart od kwoty minimalnej zamówienia 49,90 zł. Tym którzy mają wcześniej wykupionego smarta mogą korzystać ze starych warunków to jest kwota 45 zł i zalicza im darmową wysyłkę od kwoty 45 zł

Również tym którzy otrzymali ofertę przedłużenia usługi Smart od Allegro (mail), utrzymano stare warunki (45 zł). Wiem bo mam.
:hello: Piotr G
Muhle R41 Grande, Muhle R89 Grande, Merkur 43C, Merkur Futur, Kamisori.
  •  

Marcin39

A widzisz, to tego też nie wiedziałem, u mnie z automatu ściąga z karty korporacyjnej.
Ogólnie smart to jest super rzecz, ja mam rok do roku ok 10k oszczędności na przesyłkach  :hello3:
  •  

Jednoryb

Cytat: Piotr G w 03 Czerwiec 2026, 18:30:27Również tym którzy otrzymali ofertę przedłużenia usługi Smart od Allegro (mail), utrzymano stare warunki (45 zł). Wiem bo mam.
:hello: Piotr G
Możliwe, ja natomiast korzystałem z promocji 6msc dodatkowo w cenie i mam warunki 18 smart za 49zł tylko haczyk jest właśnie kwota min 49.90 zł taki był wybór. Robiąc zakupy na allegro (i nie tylko) warto też jest korzystać z platform oferujących cashback np. LetyShops gdzie można zbierać zwrot za zakupy od 1,5% do wyższych kwot w zależności od okresu, kategorii itd
🤙
  •