Klasyczna, świeża woda na wzór angielski

Zaczęty przez jarrrro, 31 Maj 2026, 11:41:26

Przeczytano 727 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jarrrro

Szukam klasyków po goleniu, nie słodkich, moja być ciut świeże, dodające energii, poprawiające samopoczucie o poranku.
Nabyłem Pana Drwala Cologne, fajnie jest. Znam Stirling Pianzetta, znów ciekawy zapach.
Coś innego?
  •  

krzysiek34011

Miałeś czerwoną celle?

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

•  

Marcin39

•  

jarrrro

Cytat: krzysiek34011 w 31 Maj 2026, 11:57:04Miałeś czerwoną celle?

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Miałem, nie spodobała mi się, ale kupiłem Cellę Epic Riserva  Fresco
  •  

Milas

EDC Przemysławka!

też np.:

AS AdP Cologne
AS Floris #89
AS Old Spice LIME
...
  •  

Martinesku

taki brzdąc 60ml, lubię tę wodę, ma coś w sobie

Scalony post: 31 Maj 2026, 15:30:39
Tego Denim Musk nie znam, mam Black i Original (oba mi się podobają)
ale sądząc po opiniach Musk jest też godny uwagi i właśnie z kategorii świeżych zapachów.
Na allegro jest sprzedawca, który ma Original, Black, Musk wszystkie po ok. 15,35 zł (za 3 sztuki 46 zł i darmowa przesyłka "smart").

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Mokasyn86

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

TYCI

Świeże zapachy dla mnie takie bardziej "klasyczne"  i nie słodkie to np. Azzaro Chrome, Pierre Cardin Pour Homme.
  •  

jarrrro

@Martinesku
Akurat na Allegro zaczęto wysłać za darmo dopiero od 49.99 zł, co jest bardzo smutne
  •  

Martinesku

@jarrrro aż sprawdziłem, wrzuciłem 3 różne denimy do koszyka i mam dostawę za darmo

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Marcin39

•  

jarrrro

•  

Marcin39

O kurła, to się pomyliłem. Żyłem w błędzie rzec można  :beer2:
  •  

Piotros2

Na Stanie:  Yaqi Mellon; Parker 55SLGR; Husaria OC/CC; W-11;  Tatara Masamune Ti; Rockwell 6C ; Rex Envoy; Stando Rod.
https://pfro.substack.com/
  •  

Oskaroo98

Panowie w Action są Denimy za śmieszna cenę

•