FORUMOWE ZDJĘCIE Tydzień: 19/2026

Zaczęty przez Hussar, 04 Maj 2026, 19:42:36

Przeczytano 420 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hussar

Hussar

lukassonek

Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold

DonnieDarko

Łukasz czekałem aż to zdjęcie wjedzie :hello:  zajebiste
Ps.Zastanawiam się czemu tak ostatnio kuleje zamiana zdjęć wygranych w konkursie hmm konkurs według Mnie przestaję mieć sens
Szaleństwo jest jak Grawitacja,wystarczy lekko pchnąć...
  •  

Armaros

Pewnie ludzie pracują, mają rodziny i inne zajęcia niż siedzenie w internecie 24 godziny na dobę i ciągłe zmienianie zdjęć.
Nie ma cwaniaka nad Warszawiaka :-)

DonnieDarko

•  

Armaros

Cytat: DonnieDarko w 06 Maj 2026, 23:02:06Nie Ciebie pytałem!

Po pierwsze, forum jest ogólne, więc nie muszę pytać Cię o pozwolenie na odpowiedź. Po drugie, nigdzie nie było napisane, że pytanie było do mnie. Po trzecie, o moje ciśnienie się nie martw, bo raczej ma się lepiej niż twoje zatrudnienie.
Nie ma cwaniaka nad Warszawiaka :-)
  •  

DonnieDarko

Cytat: Armaros w 06 Maj 2026, 23:20:01Po pierwsze, forum jest ogólne, więc nie muszę pytać Cię o pozwolenie na odpowiedź. Po drugie, nigdzie nie było napisane, że pytanie było do mnie. Po trzecie, o moje ciśnienie się nie martw, bo raczej ma się lepiej niż twoje zatrudnienie.

Pozdrawiam serdecznie :hello2:
  •  

Hussar

Marcin39

•  
    Za ten post podziękował: Hussar

patric79

@Hussar Ty jeździsz po najpiękniejszych zakątkach świata robić te piękne zdjęcia? 🤔  ;) Coś pięknego  :thank_you:

•  
    Za ten post podziękował: Hussar

Hussar

@patric79 Głównie po Polsce. Cieszę się że się podoba to znak że coś tam potrafię w tej dziedzinie  ;)
  •  

Simon

Zapraszam na mój Instagram o męskiej pielęgnacji - Brodata_piguła

https://www.instagram.com/brodata_pigula/