Głosowanie na zdjęcie tygodnia 18/2026

Zaczęty przez Piotros2, 02 Maj 2026, 21:29:54

Przeczytano 803 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Normad

@Hussar  moje Gratulacje  :hello:  a innym rowniez dziekuje i gratuluje bo wszystkie fotki sa mega fajne :hello2:
Brzytwy ; Kamisori I Europejskie i Japonskie
Maszynki: Rocnel Sailor I Rex Konsul Prospector I Blackland-Blackbird - Brąz I Gillette Super Speed r1962 I Gillette Fatboy r1959
  •  
    Za ten post podziękował: Hussar

Martinesku

???  Dziwne, że 4-ka (mój typ) ma tak mało... 

Ale gratuluję zwycięzcy. :applause:
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-Handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora

DonnieDarko

Fajnie jakby chociaz teraz zdjęcie zostało podmienione na głowną :hello:
Szaleństwo jest jak Grawitacja,wystarczy lekko pchnąć...
  •  

Konrad

Jedyne co odróżnia chłopców od mężczyzn to ceny ich zabawek.
  •  

Harnold1987

Parker 94r - Rockwell 2c (+ uzupełnienie płytek do 6c) - Merkur 34C - Yaqi Mellon OC + COB + SS - R89 - KGC - Wizamet Junior - Yaqi Tile - Lord L6 - Merkur Chingress - Yaqi SRH06 - R41 - Bayonetta - Yaqi Slope - Yaqi Telstar SS - Yaqi Ghost 90SB - Timor 1322 - RR German Slant 37 etc.
  •  

Mariusz888

•  

Mintus

•  

lukassonek

Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

js

@Hussar wybacz, że twoje zdjęcie nie trafiło na stronę główną, uciekł mi ten temat, @Monocero też ostatnio nie jest aktywny na forum. Prośbę mam taką, dajcie znać na pw jak nie zostanie zmienione kolejne zdjęcie, wtedy od razu podmienię zdjęcie.

lukassonek

Cytat: js w 10 Maj 2026, 16:42:56@Hussar wybacz, że twoje zdjęcie nie trafiło na stronę główną, uciekł mi ten temat, @Monocero też ostatnio nie jest aktywny na forum. Prośbę mam taką, dajcie znać na pw jak nie zostanie zmienione kolejne zdjęcie, wtedy od razu podmienię zdjęcie.

Ja mogę się tym zająć 😁 to co 3 dni może być nowe zdjęcie 😁😁
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

DonnieDarko

Dziękuję Ci Bardzo Kolego @js  :thank_you:

Scalony post: 10 Maj 2026, 17:50:35
Cytat: lukassonek w 10 Maj 2026, 16:51:32Ja mogę się tym zająć 😁 to co 3 dni może być nowe zdjęcie 😁😁

Było by Fajnie gdyby te dwie jeszcze wygrane fotki trafiły na główną te co wygrały poprzednio jeszcze :)
Szaleństwo jest jak Grawitacja,wystarczy lekko pchnąć...
  •  

js

Piotr G

Muhle R41 Grande, Muhle R89 Grande, Merkur 43C, Merkur Futur, Kamisori.
  •  

Normad

@Hussar  Gratulacje :hello:  a i innym Dziekuje bo zawsze sa fajne zdjecia  :hello2:
Brzytwy ; Kamisori I Europejskie i Japonskie
Maszynki: Rocnel Sailor I Rex Konsul Prospector I Blackland-Blackbird - Brąz I Gillette Super Speed r1962 I Gillette Fatboy r1959
  •  

Martinesku

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-Handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora
  •