EUFROS by Jabonman

Zaczęty przez Marcin39, 24 Kwiecień 2026, 20:22:15

Przeczytano 353 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

schizm

@Martinesku fougere w MdC jest takie bardziej jasne, zapach jest lżejszy , delikatniejszy , w Eufros jest bardziej zdecydowany , trochę ciemniejszy , wyrazistrzy i ewidentnie czuć miętę która dodaje takiej świeżości.

Jeżeli chodzi o intensywność to nie jest zapach o mocy Dama de Noche , jak powiedzmy MdC będzie 5/10 to w Eufros góra 7/10.

@Marcin39 recenzja super, powinieneś więcej pisać :ok:

Jednoryb

Świetna recenzja

czekam na grupowe zamówienie
🤙
  •  

judgebien

Marcin super recnzja. No i zakup grupowy  ;)  :hello:  :thank_you:

Pisze si na zakup grupowy
  •  

Milas

Jeszcze co do intensywności zapachów...
Mam wrażenie, ze są trochę zmienne w zależności od wypustów (batche nie są identyczne ;) )

Miałem/mam różne partie Dama de Noche i Fougere (bardziej i mniej odległe - lekka różnica w mocy aromatów jest - w działaniu bz.
  •  

Martinesku

@Milas a ta Nuavia blu od Ciebie to już nie jest dostępna? Też fajna skubana...
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-Handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora
  •  

lukassonek

Cytat: Martinesku w 25 Kwiecień 2026, 10:09:38@Milas a ta Nuavia blu od Ciebie to już nie jest dostępna? Też fajna skubana...
Nie , ciężko ja wyłapać ja przez rok czasu widziałem 2 razy aukcje - nie szukałem za granicą
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •