Pierwszy borsuk

Zaczęty przez 2jacek2, 03 Styczeń 2026, 17:07:34

Przeczytano 2 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mariusz888

Cytat: Marcin39 w 17 Styczeń 2026, 17:53:56A Panowie, ja zapytam przy okazji, które włosie borsuka będzie najbardziej zbliżone do szczeciny?

Ja wiem że to dwa różne światy, który będzie najbardziej sztywny i najmocniej będzie masował gębę..

Ja polecam Oumo The Unsullied - fajnie masuje i pięknie trzepie pianę. Ja też jestem z tych co niespecjalnie lubią miziaki ;)
  •  

Marcin39

To jeszcze dopytam odnośnie oumo, jak do koszyka wrzucę knot i rączkę to oni to zmontuja?? :D
Finalnie otrzymam gotowy produkt do golenia?
  •  

Robi131

Cytat: Marcin39 w 26 Styczeń 2026, 19:43:09To jeszcze dopytam odnośnie oumo, jak do koszyka wrzucę knot i rączkę to oni to zmontuja?? :D
Finalnie otrzymam gotowy produkt do golenia?
Tak
  •  

Marcin39

Hehehe Robert szybki jesteś  :beer:
  •  

Mariusz888

@Marcin39 - tak. Domyślnie montują razem bez żadnych kosztów. Ew gdybyś chciał jakoś inaczej osadzić knot albo nie montować (lub montować w określony sposób ten knot z tą rączką a ten z tamtą) to wtedy trzeba im napisać. Chociaż raz się mi zdarzyło że w częściowo transparentnej rączce sami napisali, czy mogą osadzić tak  i tak bo w transparentnych stosują taką zasadę (z tego co pamiętam z treści to chodziło o to żeby to też dobrze wyglądało).

trent7

Mam jedynego borsuka od yaqi Silver i jestem bardzo zadowolony. Kręci mega pianę. 
  •