Mydła bezzapachowe do golenia

Zaczęty przez Martinesku, 31 Marzec 2026, 12:00:09

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Martinesku

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

AdamS

•  

Martinesku

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Mokasyn86

Takie tematy rozwiązuje się prosto. Napisane na kartce odręcznie obok mydełka na foto:

"Martinesku pozdrawia AdamaS"
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

loppek

•  

Martinesku

@Mokasyn86 tak, poproszę o to AI  :D
mydełka znalazłem w sieci, może ktoś ma 1 czy 2 i coś napisze o nich, ja nie, ale będę mieć 2  ;)

•  

schizm

Po co ktokolwiek ma coś pisać jak Ty i AI wiedzą lepiej

Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka

Martinesku

@schizm Dla wiedzy i podzielenia się opinią o produkcie TG na tym naszym małym, ułomnym polskim rynku?
Mydełka z różnych stron świata, myślę, że ciekawe. Samych Stirlingów jest 3 tego typu i przypuszczam, że sporo osób o tym nie wiedziało.
  •  

Martinesku

Mydełko WestMan już u mnie.

•  

AdamS

To tallow nie vege.
Twoje pierwsze to czekam na reckę.
Bezzapachowe daje komfort czystego golenia, taka pościel wywietrzona na dworzu która nie pachnie proszkiem do prania :laugh2:
I po możesz wybrać jakąkolwiek wodę która nie będzie się gryzła z resztkami zapachowymi mydła.
  •  

Martinesku

Cytat: AdamS w 09 Kwiecień 2026, 14:36:55To tallow nie vege.
Twoje pierwsze to czekam na reckę.
Bezzapachowe daje komfort czystego golenia, taka pościel wywietrzona na dworzu która nie pachnie proszkiem do prania :laugh2:
I po możesz wybrać jakąkolwiek wodę która nie będzie się gryzła z resztkami zapachowymi mydła.
Oczywiście tallow. Z tym zapachem proszku do prania to siejesz dezinformację  :)
Zapach minimalny jest, taki neutralny, przypomina masełko do opalania z czasów PRL. Najważniejsze 1. nie śmierdzi, a to już dużo  ;) 2. nie znudzi się (z ulubionymi olejkami)

Scalony post: 09 Kwiecień 2026, 16:07:46

•  

AdamS

No właśnie taki bezzapachowy, czysty.

Mam Whickham to inne golenie, jak ci w nosie nie fruwają olejki zapachowe ;)
  •