Głosowanie na zdjęcie tygodnia 12/2026

Zaczęty przez Piotros2, 22 Marzec 2026, 00:43:44

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mintus

•  

Martinesku

congratulations to the winner :applause:
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-Handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora
  •  

TJ

Gratuluję zwycięzcy

P.S
Co ze zdjęciem z zeszłego tygodnia?
  •  
    Za ten post podziękował: Marcin39

Marcin39

•  

DonnieDarko

Szaleństwo jest jak Grawitacja,wystarczy lekko pchnąć...
  •  

Mariusz888

•  

lukassonek

Cytat: Marcin39 w 24 Marzec 2026, 06:01:27Panowie,
Dziękuję :beer:
Cieszę się ale też czuję smutek w związku z tym co ostatnio dzieje się na forum.
Dwóch kolegów już uciekło, wczoraj dostałam pw od dwóch kolejnych użytkowników z podziękowaniem i POŻEGNANIEM...
Pozdrawiam Was wszystkich, obecnych i nieobecnych...

Niestety 😥😭
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Robi131

•  

loppek

•  

Piotros2

Cytat: Marcin39 w 24 Marzec 2026, 06:01:27Panowie,
Dwóch kolegów już uciekło, wczoraj dostałam pw od dwóch kolejnych użytkowników z podziękowaniem i POŻEGNANIEM...

No cóż, każdy ma swój rozum i postępuje zgodnie ze swoimi zasadami, szkoda , że odchodzą, ale na siłę ich też nie da się trzymać !

Co do ostatnich wydarzeń na Naszym forum, to pozostaje mi tylko zacytować wielkiego Stefana Kisielewskiego :

,,Demokracja to taki ustrój, gdzie każdy może się wypowiedzieć, ale nie każdy powinien"

:thank_you:
Na Stanie:  Yaqi Mellon; Parker 55SLGR; Husaria OC/CC; W-11;  Tatara Masamune Ti; Rockwell 6C ; Rex Envoy; Stando Rod.
https://pfro.substack.com/
  •  

Mokasyn86

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Janusz_Senior

Kamisori: Iwasaki (Ryouichi Mizuochi)  |  Hiyoshimaru (tamahagane)  |  Inoue Tōsuke  |  AZUMA (Yasuki steel)  |  DAIRI  |  Inoue Tōsuke "NOS"
  •  

Mokasyn86

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Marcin39

•  

Akatovskyyy

Przykra sprawa, sam dostałem PW i trochę się smutno zrobiło, bo starzy wyjadacze odchodzą.
Najważniejsze, że staty się zgadzają i są nowy użytkownicy, których w praktyce nie widać  :hello:
  •