Intensywna woda po goleniu

Zaczęty przez Armaros, 31 Styczeń 2026, 09:35:48

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Armaros

Szukam długo utrzymującej się, intensywnej wody po goleniu. Najlepiej o zapachu kwiatowym, cytrusowym lub morskim. Nie interesują mnie ciężkie nuty skórzane, drzewne ani orientalne.
Budżet do 200 zł. Mogę też rozważyć zestaw z mydłem do golenia.

Upatrzyłem sobie zestaw: The Goodfellas Abysso – krem do golenia i woda po goleniu Abysso.
Na warszawiaka nie ma cwaniaka!
  •  

Martinesku

Alpa 378. Jak dla mnie nawet zbyt długo się utrzymuje.
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Wizamet Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Marcin39

@Armaros
Polecam Ci wody od Fine Accoutrements.
Mega trwałe wody, ja miałem Latigo. Jest kilka innych, może któryś podpasuje do Twoich preferencji.
  •  

judgebien

Woda Maremoto

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  •  

kwasek071

loppek

Myrsol Don Carlos lub Denim zielony
  •  

tanatos72

Cytat: judgebien w 31 Styczeń 2026, 10:42:58Woda Maremoto

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zgadzam się. Ta ma kopa i trzyma długo.
TGS Bayonetta, Rockwell 6s Red, RazoRock Game Changer 84-P,  RazoRock BBS OC, Feather Artist Club, Stando Rod mosiądz.
  •  

barber

Phoenix - jest moc
co do zapachu jest cały kalejdoskop albo cała gama jak kto woli  😀
a trzyma że Boże Jedyny
Co ważne nie maże nie lepi na dzień git , jak lepi to na wieczór do spania 😴
☠️ nieprzyjemny w obyciu ☠️ — 🌸🌸🌹 zyskuje przy bliższym poznaniu 🌺🌷🌸
  •  

lukassonek

Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Poljot_87

Zależy kto co ma na myśli mówiąc "długo". Dla jednego to będzie kilka godzin dla drugiego cały dzień. Są budżetowe nawet marketowe ASy które spokojnie czuć od rana do popołudnia.
  •  

AdamS

Też potwierdzam Kanclerskiego jak wody perfumowane ,pół dnia pachniesz mango😁
  •  

AdrianP

Nie zauważyłem nigdzie propozycji Barrister and mann, tutaj jest duża trwałość, w klimacie świeżym z nutą cytusa będzie zapach Cool - woda ma delikatne chłodzenie. Trwałość zapachu u mnie to ok 3-4h co jak na as jest dobrym wynikiem. Długo (ok 3h) też wyczuwam Stirling Piacenza, zapach to kwaśna cytryna z pudrowym tłem.

Scalony post: 31 Styczeń 2026, 18:55:21
A przy okazji jak lubisz perfumy w morskim klimacie polecam tego potwora trwałości i projekcji, dwa psiknięcia i czujesz spokojnie 12h

barber

trwałość to też takie pojęcie względne 
ja sobie nie żałuję , a jest mowa o wodzie po goleniu  :shaving:
☠️ nieprzyjemny w obyciu ☠️ — 🌸🌸🌹 zyskuje przy bliższym poznaniu 🌺🌷🌸

Retroshaver

Abbate Y La Mantia, Denim, Fine

przemyslavklimek

Trwałość też zależy od danego zapachu, a nie producenta :) Jedna Kanclerska pachnie parę godzin, drugą parę minut :)
Podobnie z Stirlingiem, Ozark dawał mi dobre 10h, a Orange Chill max 1h :)
  •