Co chciałbym zobaczyć w Dwa Ostrza

Zaczęty przez Arjuna, 13 Styczeń 2026, 12:48:26

Przeczytano 4 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Vigo

Cytat: Arjuna w 28 Maj 2026, 21:57:31przepraszam, umknęła mi Twoja wiadomość.
Nic nie szkodzi. Tylko już zaopatrzyłem się (6807). Może ktoś inny będzie zainteresowany bo pędzelek wart jest uwagi. Masuje pyszczycho że az miło.
  •  
    Za ten post podziękował: Arjuna

loppek

Cytat: Arjuna w 28 Maj 2026, 21:53:09To chwilę potrwa ale jeśli będzie w hurtowniach to będzie dla Ciebie
@Arjuna  :beer2:  :hello:  to od razu refille do tygielków DRa możesz zamawiać  :thank_you:
  •  
    Za ten post podziękował: Arjuna

Adi

:hello:

Chciałbym zobaczyć te AS :

Każdy z tych zapachów dla mnie obłędny  ^-^  . Trwały . Flaszka 200 ml na długo wystarczy , cena mocno zachęcająca .

grabi

Miałem chyba 2 marmary z tego. Zapachy całkiem ok jak na tę cenę.
  •  

krzysiek34011

czy jest opcja zobaczyć razorock smile?
  •  

Mokasyn86

Cytat: Adi w 08 Lipiec 2026, 12:51:43Każdy z tych zapachów dla mnie obłędny  ^-^
Jak one pachną tak w dwóch słowach, od zawsze one po głowie mi chodzą :beer3:
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Adi

Cytat: Mokasyn86 w 09 Lipiec 2026, 12:24:09Jak one pachną tak w dwóch słowach, od zawsze one po głowie mi chodzą :beer3:

Słaby jestem w opisywanie zapachów,  ale spróbuję.

Traditional pachnie wyraźnie,  kwiatowo-waniliowo. Zapach z nutą słodyczy , gdzieś w tle wyczuwalne lekkie nuty ziołowe.

Vintage to zapach troche mniej wyraźny niż Traditional, drewna z przyprawami. Nie jest to zapach ciężki , lekko słodki i pikantny.

Obudwa zapachy są według mnie trwałe. Wyraźna projekcja przez godzinę,  półtorej po goleniu,  potem bliskoskórnie. Goląc sie przed południem i biorąc prysznic po pracy wieczorem, nadal wyczuwam go na skórze.
Odczuwalne nawilżenie skóry. Woda po aplikacji lekko tłusta,  ale ten efekt szybko zanika,  pozostawiając skórę zadbaną i pachnącą.

Wersji nostaligic aktualnie nie posiadam.

ShaveManiac

Większość mydeł jest podobna do siebie - przynajmniej zapachowo — ciężko dziś trafić na coś naprawdę innego. A jak już jest coś zapachowo innego, to często jest to tak ekstremalnie dziwne, że mało komu się podoba.
  •  
    Za ten post podziękował: TJ