Co chciałbym zobaczyć w Dwa Ostrza

Zaczęty przez Arjuna, 13 Styczeń 2026, 12:48:26

Przeczytano 2 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mokasyn86

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  
    Za ten post podziękował: Arjuna

judgebien

Koledzy ostatnio przeglądałem produkty w sklepie i zwróciłem uwagę, że jest mało opinii pod produktami. Pamiętam, ze jak znaczyłem przygodę z TG to sugerowałem się tym co było napisane w opiniach na facetari i też przez te opinie wybrałem facetarie do robienia zakupów. . Myślę, że trzeba spiąć poślady i pisać. Chciałbym zobaczyć tam Wasze opinie, moje zresztą tez. .

Arjuna

Cytat: judgebien w 04 Maj 2026, 09:23:55Koledzy ostatnio przeglądałem produkty w sklepie i zwróciłem uwagę, że jest mało opinii pod produktami. Pamiętam, ze jak znaczyłem przygodę z TG to sugerowałem się tym co było napisane w opiniach na facetari i też przez te opinie wybrałem facetarie do robienia zakupów. . Myślę, że trzeba spiąć poślady i pisać. Chciałbym zobaczyć tam Wasze opinie, moje zresztą tez. .

Bardzo ale to bardzo Ci dziękuję! 🙏  :thank_you:

Jednoryb

Czy ten pre shave Hags będzie dostępny?
🤙
  •  

Marcin39

Marcin zamawiał więc pewnie niedługo się pojawią  :beer2:
Ja czekam na nowe pędzelki 😍
  •  

Jednoryb

Cytat: Marcin39 w 10 Maj 2026, 11:57:44Marcin zamawiał więc pewnie niedługo się pojawią  :beer2:
Ja czekam na nowe pędzelki 😍
Wspominał że ma być dostawa od Zenith i też czekam
🤙
  •  

Marcin39

@Jednoryb
Zaspamuje że zenithy już są u Marcina  :beer2:
Czekamy aż pojawią się w sklepie  8)

krzysiek34011

Syntetyk z zenita warty uwagi?

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

•  

Vigo

Cytat: krzysiek34011 w 10 Maj 2026, 15:33:19Syntetyk z zenita warty uwagi?

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Wszystkie w ofercie sklepu to są SDH, czyli mix syntetyka z konikiem. Ogólnie rzecz biorąc Zenith nie jest raczej przodownikiem w syntetykach. No i to też zależy od konkretnego modelu, bo wykorzystują chyba ze trzy lub cztery różne rodzaje włosia syntetycznego.

Scalony post: 13 Maj 2026, 09:59:48
A czy jest szansa, aby pojawił się np. Omega 6736 lub 6807. Kilka polskich sklepów olało moje pytanie. Mogę kupić w niemieckim, irlandzkim lub włoskim. Tylko po uj mam kupować tam, jeżeli mógłbym Tobie dać zarobić ?
  •