Co chciałbym zobaczyć w Dwa Ostrza

Zaczęty przez Arjuna, 13 Styczeń 2026, 12:48:26

Przeczytano 2 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Arjuna

Czołem Załoga! Nasz pasjonacki sklepik powoli się rozwija. Jako, że nasze forum jest dla mnie bardzo ważne i czuję się częścią społeczności, postanowiłem utworzyć wątek, w którym każdy może napisać, co chciałby widzieć w naszym sklepie. Każdy wpis potraktuję bardzo poważnie i będę się starał w miarę możliwości realizować Wasze życzenia. Moim marzeniem było, żeby nasza społeczność miała wpływ na to, co jest "na półce" więc to robimy.

Asia razem ze mną pracuje intensywnie przy sklepie i prosiła, aby Wszystkich pozdrowić, bo to ona w większości pakuje dla Was paczki  :thank_you: Nie, nie wchodzi na forum  :D Z racji, że mam trochę wiadomości prywatnych, moja prośba, aby wpisywać swoje życzenia po prostu w tym wątku. Będzie to komfortowe dla mnie i będę mógł tutaj się do wszystkiego odnieść. Będzie transparentnie, z klimatem i niczego nie pominę. W cyfrowym świecie łatwo dzisiaj przeoczyć maila czy wiadomość.

Pozdrawiam serdecznie!  :hello:

Zolkowski_Workshop

Staję pierwszy w kolejce do głosu!

1. Chciałbym zobaczyć na sklepie KAMISORI, z prawdziwego zdarzenia!
2. Chciałbym zobaczyć na sklepie produkty ABBATE Y LA MANTIA, które niedawno poznałem i są wybitnej jakości!
3. Chciałbym zobaczyć na sklepie większy wybór żyletek, tak żeby każdy wybrał coś dla siebie!
4. Chciałbym zobaczyć na sklepie jak najwięcej nowego, różnego rodzaju rękodzieła związanego z TG!

Tyle z tego koncertu życzeń, dla Ciebie Marcinie i Joanno, samych pięknych chwil związanych z prowadzeniem sklepu DwaOstrza!  ;D  :hello2:

n3dvi3d

(D.D)

zennhorst

dobrej jakości koszulki z motywami TG, chyba nikt tego nie ma  ;D
"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst

Arjuna

Cytat: zennhorst w 13 Styczeń 2026, 12:59:00dobrej jakości koszulki z motywami TG, chyba nikt tego nie ma  ;D

@zennhorst czytasz w myślach! Wczoraj miałem pierwsze rozmowy w tym temacie! Dzięki Stary!  :hello2:

Zolkowski_Workshop

@zennhorst Dobry pomysł, dopisuję do niego RĘCZNIKI (bardzo dobrej jakości) z motywem TG!
W sumie to wszelkiego rodzaju akcesoria, chętnie postawiłbym na swoje biurko kubek z logiem DwaOstrza  ;D

Gizmuch

Jak będzie koszulka z motywem TG to kupuje

loppek

Podpisuję się pod pomysłem koszulek TG (long sleeve i t-shirt najlepiej) wszystkimi kopytami! No i AS-y PAA najbardziej zobaczyć bym chciał  ;)

Janusz_Senior

Więcej polskich produktów TG (AS, EDC, kremy itp)  :beer:

Scalony post: 13 Styczeń 2026, 13:35:56
Koszulka i ręcznik jestem za :hello3:
Kamisori: Iwasaki (Ryouichi Mizuochi)  |  Hiyoshimaru (tamahagane)  |  Inoue Tōsuke  |  AZUMA (Yasuki steel)  |  DAIRI  |  Inoue Tōsuke "NOS"
  •  
    Za ten post podziękował: Arjuna

SiwyDym

To powtórzę: pędzle Zenith, w tym różne mixy (konik- borsuk, two band- silvertip etc.) Zenith robi je dla włoskich sklepów pod ich brandem. Pędzel ,,Dwa Ostrza"- brzmi nieźle  ;)
Do tego większy wybór mydeł i AS od małych producentów, ale tak, aby nie dublować tego, co jest w innych polskich sklepach.
I te nieszczęsne koszty wysyłki 🤣. 300 zł, żeby je wyzerować, to chyba najwyższy próg w polskich sklepach TG.

Arjuna

@SiwyDym dzięki za sugestię. Nie jesteśmy (przynajmniej na ten moment) zejść niżej, bo jako nieliczni dajemy stały rabat i super rabat dla Forumowiczów. Przy zakupach 200 zł z których jest samego vatu 23%  :D  i jeszcze nasz rabat to mija się z celem. Wolimy utrzymać sklep i go rozwinąć do poziomu, gdzie będziemy mogli dawać jak najwięcej społeczności TG. Jako nowy sklep nie mamy też takich rabatów i przywilejów u dystrybutorów co starzy wyjadacze, dlatego z całego serca dziękuję Wszystkim, którzy nas wspierają  :thank_you: bo to pozwala na rozwój.

P.S. Szukam Zenithów ;)

Pozdrowionka!

Robcyk

Ze wszystkiego co najlepsze ten laur najbardziej bym chciał zobaczyć

I najwyższe miejsce na Opinieo.pl.
Chciałbym żeby Marcin i Pani Joasia byli przekonani że dobrze zrobili zakładając "Dwa Ostrza" i dawało im to dużo radości.
To z tych łatwiejszych rzeczy, a z trudniejszych to produkty Aion Skincare 👍

AdamS

T800

Nieśmiertelnego Warsa clasic Krem do golenia Woda po goleniu i kolońska ;D  Nowe warsy to damska kosmetyczka tego nie warto

Arjuna