Nowości w Dwa Ostrza

Zaczęty przez Arjuna, 19 Listopad 2025, 17:41:41

Przeczytano 16 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Arjuna

Czołem Załoga! Daaawno temu podjąłem współpracę z pewną wspaniałą Artystką. Pani jest prawdziwą Artystką, między innymi pisze ikony  ??? Przygotowała testowo według moich wytycznych dwie pierwsze miski dla Dwa Ostrza. Miski są przepiękne! Na żywo wyglądają meeeeegaaaaaa  :hello2: na dodatek są grube, solidne. Struktura łuski jest zrobiona niesamowicie. Może przesadzę, ale powiem, że jest to obcowanie ze sztuką. Te miski są zrobione zajebiście  ;D
I teraz tak. Dwie sprawy. Jako, że czuję się tutaj jak w Rodzinie (nie tylko ja  :hello:  ) mam pytanie. Co sądzicie o tym, aby wprowadzić je na stałe do sklepu?
Druga sprawa - pierwszych dwóch misek testowych nie chcę udostępniać wszystkim, chciałbym, aby zostały tutaj. Więc jeśli ktoś będzie chciał, do wzięcia bez marży w cenie 70 zł plus kod B (ten większy inPost) Tylko tutaj. Cena w sklepie to 99 zł.

Czekam na Wasze opinie, jak również uwagi. To dla mnie bardzo ważne i z góry Koledzy dziękuję! Poniżej wkleję fotki misek, dostępne też na naszym instagramie oraz facebooku :)

Arjuna

lukassonek

@Arjuna ja chcieć , gdzie na stronie , nie widziaju  >:D
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Mintus

•  

Arjuna

Arjuna

Cytat: lukassonek w 19 Listopad 2025, 17:45:29@Arjuna ja chcieć , gdzie na stronie , nie widziaju  >:D
Brachu, na stronie jeszcze nie ma. Ustalcie z @Mintus kto bierze jaki kolor :) Oba są MEGA ZAJEBISTE

Mintus

Losowo mi obojętnie oba fajne
  •  

Arjuna

Cytat: Mintus w 19 Listopad 2025, 17:48:45Losowo mi obojętnie oba fajne
To może @lukassonek niech wybierze. Jutro rano lecą do Was!  :hello2:

lukassonek

@Arjuna dla mnie turkus  8)

ps żona wybrała i powiedziała jaki kolor mam napisać , bo ja bym napisał ze pierwsza z góry xDD
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  
    Za ten post podziękował: Arjuna

n3dvi3d

Ja tych miseczek mam tyle, że chyba zacznę zupki chińskie z nich jeść, ale i tak jakąś kupię od Ciebie, bo są śliczne. Chce customkwą - z niedźwiadkiem  :hello:
(D.D)
  •  

Arjuna

@lukassonek haha  :D Asia obstawiła, że żona zwinie Ci tą miskę na pierścionki  8) Bo ta miska ma coś w sobie  ;D

patric79

Bardzo ładne te miski, mi szczególnie ta niebieska się podoba, myślę że warto na sklep coś takiego wprowadzić, chętni pewnie będą  :)
  •  

Arjuna

Cytat: n3dvi3d w 19 Listopad 2025, 17:59:13Ja tych miseczek mam tyle, że chyba zacznę zupki chińskie z nich jeść, ale i tak jakąś kupię od Ciebie, bo są śliczne. Chce customkwą - z niedźwiadkiem  :hello:
Nie wiem jak to zrobię, ale idę jutro z zamówieniem do Pani Artystki  :hello2: Jakieś wytyczne? A może być niedźwiedzia łapa? Nie obiecuję na milion procent, ale na 90 da się coś z tym zrobić :)

Chmura

Jakie to ma wymiary? Chętnie tez jedną przygarnę ale muszę swoje zmierzyć bo chcę płytszą niż te co mam.

Arjuna

Cytat: Chmura w 19 Listopad 2025, 18:05:55Jakie to ma wymiary? Chętnie tez jedną przygarnę ale muszę swoje zmierzyć bo chcę płytszą niż te co mam.
Te dwie mają wymiar: wysokość 5,5-6 cm / szerokość 13 cm. Dla mnie ideolo.