BARRISTER & MANN - zbiorczo

Zaczęty przez INFIDEL, 01 Maj 2019, 21:05:26

Przeczytano 5 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pawelpksa

Wg mnie wartość takich recenzji jest ogromna. Ale nie działa to na moment publikacji tylko w momencie kiedy taka treść  jest pogrzebana konkretnej osobie, czyli jest szukana. Chce się czegoś  dowiedzieć o jakimstam mydełku albo o kamyku, search, i czytam, i doceniam. Jak widzę dłuższy artykuł to wiem ze autor potraktował temat poważnie i poświecił swój  czas.
Inaczej jest ze zdjęciami.
  •  

don zibi

i mądrego zawsze dobrze posłuchać..
  •  

Wojtek8991

Siemanko
Jaki zestaw  Barristera zamówić bo chciałbym poznać tę markę.
Interesuje mnie jakiś owocowy, świeży, codzienny zapach bez ciężkich korzennych tytoniowych czy dziadkowych klimatów.
Żeby nie było recenzji ze strony narzeczonej że pachnę jak dziadek Zbyszek  ::)  (PS Bardzo Lubie te zapachy ale nie w tym zestawie)
Właściciele Baristera pomożecie ?
  •  

ShaveManiac

Cytat: Wojtek8991 w 12 Styczeń 2024, 18:51:51Siemanko
Interesuje mnie jakiś owocowy, świeży, codzienny zapach bez ciężkich korzennych tytoniowych czy dziadkowych klimatów.
Żeby nie było recenzji ze strony narzeczonej że pachnę jak dziadek Zbyszek  ::)  (PS Bardzo Lubie te zapachy ale nie w tym zestawie)

Polecam BARRISTER AND MANN MUIRE WOOD. Zapach świerzy delikatny na caly rok. Super mydła robi ta firma.
  •  

Wojtek8991

A jest w niej jakaś słodycz czy rośllina  nuta czy bardziej ziemiste okolice ?
  •  

ShaveManiac

Cytat: Wojtek8991 w 12 Styczeń 2024, 20:18:56A jest w niej jakaś słodycz czy rośllina  nuta czy bardziej ziemiste okolice ?

Słodyczy nie ma, to świeży zapach. Polecam tez Wholly Kaw New york pachnie jak świeży perfum, spodoba się na pewno kobietom.
  •  

Retroshaver

Jak zwykle, kawał dobrej roboty. Czytało się super i już chciałoby się więcej. Wypada tylko czekać na następny epizod. Po skończeniu tej serii na pewno nastąpi kolejna opowieść o produktach innego producenta (mam na to ogromną nadzieję). Wszystko opisane gładko i przyjemnie. Bez dętych wycieczek w chemiczne meandry w których odnalazł by się tylko ktoś z branży. Jest tyle ile potrzeba żeby zrozumieć. Podziękowania i osobiście czekam na dalszy ciąg historii.

judgebien

Tylko czy będzie dalszy ciąg ?
  •  

TJ

Cytat: Wojtek8991 w 12 Styczeń 2024, 18:51:51Siemanko

Panowie ponowię pytanie.
Mam próbkę Cheshire  i jednak wolałbym trochę lżejszy zapach, a bardzo mi odpowiadają pozostałe właściwości.
Le Grand Chypre niby owocowy, ale ma też mech, paczule i kadzidło i trochę się boję, że przykryją te owoce i będzie przyciężki.
Ktoś coś doradzi? Taki na wiosnę leto. Bo często mam tak, że według opisu zapach fajny, a na żywo wychodzi coś zupełnie niespodziewanego.
  •  

judgebien

Ja mam B&M Muire Wood i mi bardzo podchodzi . Bardziej na wiosnę niż na lato . Pachnie trochę jeżynami ale mi bardzo się podoba . Poczytaj opis zapachu . Do tego jest trwały

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  •  
    Za ten post podziękował: TJ

Martinesku

Oj, nietuzinkowe mydła robi ta firma. Chciałbym spróbować B&M "Le Grand Chypre", niestety na amazon.pl chcą za nie 392 zł  ??? wysyłka będzie trwać ze 3 tyg. i jeszcze dojdą "opłaty" :facepalm3: 

Tu recenzja "LaVanille".

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Wizamet Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •