BAY RUM - czyli piraci na horyzoncie!

Zaczęty przez INFIDEL, 29 Kwiecień 2019, 21:56:56

Przeczytano 5 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

andrzej15031

No poważnie

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

•  

andrzej15031

Los Angeles santa Monica bay rum, albo barrister and mann, wsp też jest fajny

•  

Piciu

Z własnego doświadczenia wiem że Zestaw Bay Rum 100% to WSP Formula-T Bay Rum i do tego woda Clubman Pinaud Bay Rum - petarda zapachowa :pirate: :pirate:
Z ciekawych wariacji (morsko przyprawowy korzennie) koniecznie kupuj acydzieło w szklanym tyglu od Extro Bay Rum i koniecznie z wodę po goleniu Extro Bay Rum- majsterszyk i będziesz w Bay Rumowym "Raju" :golarze2:
  •  

Beckett_1

Przetestuje Alexander Simpson Bay RUM + Clubman Bay Rum

@Piciu oczywiście pytam jak to wygląda twoim zdaniem, czy: mydełko Extro Bay Rum jest lepsza od WSP Formula T?  Extro Bay Rum AS lepszy od Clubmana?
  •  

Piciu

Nie, jakościowo są to produkty do siebie zbliżone, oby dwa bardzo dobre jedynie zapachy są różne,
doradzam Ci produkty które znam z własnego doświadczenia i które uważam że powinieneś mieć jeśli lubisz Bay Rum
  •  

Beckett_1

Śledzę twoje filmiki na YT, wiec jestem na bieżąco z tym co używasz  ;)
  •  
    Za ten post podziękował: Piciu

Beckett_1

Cytat: andrzej15031 w 10 Grudzień 2020, 17:45:43
Daj spokój z tym Simpsonem z bay ruma to ma tylko nazwę

Dziś dotarł ten krem Simpson Bay Rum, zapach bardzo fajny, taki mocno korzenny jak by goździki i rum. Zapowiada się fajnie.
  •  

andrzej15031

Miałeś jakiegoś innego bay ruma przed tym?

•  

Beckett_1

Jeszcze nie, ale ten zapowiada się dobrze. Jak inne są bardziej intensywne lub pachną lepiej to napisz jakie. 
  •  

jarrrro

@Beckett_1 ,
@andrzej15031  ma rację, ten krem nie jest typowym zapachem. Szczerze to ja go nie znam, ale wiąże z nim wielkie nadzieje.
Mydeł WSP nie warto kupować, bo szybko rdzewieją opakowania
  •  

Beckett_1

@jarrrro jak się nim ogolę to dam znać czy warto. Zawsze mogę dać Tobie próbkę to przetestujesz na własnej skórze  :-\ .Po zapachu wnioskuje że fajny ale zobaczymy jeszcze jakie ma właściwości, czy podrażnia czy nie i jaki jest poślizg.
Szkoda że puszka WSP rdzewieje, podobno bardzo fajny, ale jak tak się dzieje to odpuszczam. @Piciu polecał też Extro Bay Rum, widziałem filmiki na YT i ludzie go chwalą.
  •  

Piciu

:idk: Z jakiej strony rdzewieje? Bo moja puszka ma prawie 1,5 roku i nic się nie dzieje, jutro będę miał czas to wstawię wam zdjęcia, nie gadajcie głupot  :nono:
  •  

jarrrro

@Piciu
Może nie rdzewieje, bo masz tylko bay rum. Ten zapach jest droższy od innych mydeł. Zatem opakowanie może jest lepsze. Wiem o tym, że nie tylko mi rdzewieje, @Monocero  chyba też o tym pisał
  •  

andrzej15031

Mam 5 wsp i żadne nie rdzewieje

•  

jarrrro

Nie rozumiem tej wymiany zdań. Mam zdjęcie zamieścić zardzewiałego opakowania? Będziemy się przerzucać? Cieszę się bardzo, że Wam nie rdzewieje.
  •