Co to za brzytwa?

Zaczęty przez tanatos72, 15 Wrzesień 2025, 16:22:17

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

loppek

Można zalutować srebrzanką i porządnie zeszlifować potem  :D  Serio. Mam parę ciekawych bliźniaków z Sheffield, w oryginalnym pudełku itd., ale jeden pękł był przy pięcie. To żem zalutował, zeszlifował (nieco trzeba było zebrać przy pięcie profilu). Ter często się nim golę, bardzo dobre golenia mam  :beer:

T800

Kiedyś był taki metaliczny klej Mój Sp Tata ratował tym kolejkę (Zabawka Elektryczna lokomotywa miniaturka ciągnęła po okręgu wagoniki) Miałem 2,5 roku ale pamiętam że nazywało się to epidiam (Tak jestem czubem który pamięta co jadł w dniu kiedy poszedł pierwszy raz do przedszkola  :D)
  •  

Mokasyn86

Cytat: T800 w 04 Lipiec 2026, 17:28:38Tak jestem czubem który pamięta co jadł w dniu kiedy poszedł pierwszy raz do przedszkola  :D)
Ja też pamiętam. Pamiętam wiele rzeczy, które miały miejsce jak miałem dwa latka, i mniej. Pamiętam też swoje narodziny, i albo faktycznie je pamiętam, albo one mi się śniły jak byłem malutki. I dlatego je pamiętam.
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  
    Za ten post podziękował: T800