Brzytwa z flaconi.pl

Zaczęty przez Yarek, 30 Maj 2026, 16:32:40

Przeczytano 986 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mokasyn86

Golddachs jest dobry jak chcemy koniecznie brzytwę nową. Ja osobiście wolę w tych pieniądzach (a nawet 10x większych) kupić coś starego, czego nie ma drugiej sztuki :coffee:
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  
    Za ten post podziękował: gawrosz

T800

Kiedyś były w jednym sklepie internetowym brzytwy Hardenburg czy jakoś tak Były podobne do naszej wapki chirurgicznej Pisałem o tym na forum Brzytwa org Nit nic od tego czasu Wtedy byłem na etapie HR Profesional uczułem się odróżniać brzytwy od plew Może Ktoś coś teraz wie  :?
  •  

Yarek

Cytat: Mokasyn86 w 02 Czerwiec 2026, 19:59:38Golddachs jest dobry jak chcemy koniecznie brzytwę nową. Ja osobiście wolę w tych pieniądzach (a nawet 10x większych) kupić coś starego, czego nie ma drugiej sztuki :coffee:

Zgadza sie..sa tacy,ktorzy z rozmaitych wzgledow chca koniecznie nowa brzytwe..a nie ma w Polsce chyba zbyt wielu opcji..dziwne..w przystepnych cenach oczywiscie mam na mysli,dla poczatkujacego..jest Dovo..Thiers Issard Le Dandy,jakis Boker Kingcutter..i ten Golddachs..co jeszcze to nie wiem..ale dla mnie odkryciem jest Revisor..i to w ramach promowania TG pisze i powtarzam..zlego slowa powiedziec nie moge o tej firmie..gdyby ktos mial jakies inne opcje to chetnie sie dowiem..

Scalony post: 02 Czerwiec 2026, 22:28:53
Cytat: T800 w 02 Czerwiec 2026, 21:31:47Kiedyś były w jednym sklepie internetowym brzytwy Hardenburg czy jakoś tak Były podobne do naszej wapki chirurgicznej Pisałem o tym na forum Brzytwa org Nit nic od tego czasu Wtedy byłem na etapie HR Profesional uczułem się odróżniać brzytwy od plew Może Ktoś coś teraz wie  :?
[/quot
Cytat: T800 w 02 Czerwiec 2026, 21:31:47Kiedyś były w jednym sklepie internetowym brzytwy Hardenburg czy jakoś tak Były podobne do naszej wapki chirurgicznej Pisałem o tym na forum Brzytwa org Nit nic od tego czasu Wtedy byłem na etapie HR Profesional uczułem się odróżniać brzytwy od plew Może Ktoś coś teraz wie  :?

Prosze..oto HR Professional:

https://allegro.pl/oferta/brzytwa-do-golenia-hr-professional-klasyczna-crystal-15383977446?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=b665a928-e8fc-4079-a8f1-61f3cfe003cb&utm_content=ec1fe024cc25#

i druga:

https://allegro.pl/oferta/hr-professional-klasyczna-brzytwa-do-golenia-czarn-17978888503?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=b665a928-e8fc-4079-a8f1-61f3cfe003cb&utm_content=27bc703dca95#

Oczywiscie wiem,ze nie o nie chodzilo..
Pli bona estas saĝa malamiko, ol malsaĝa amiko
  •  

T800

Nie chodziło o te plewy  :) Czym był ten Hardenburg  :? Sklep nazywał się harm & beauty jak mnie pamięć nie myli W ofercie były też cążki do paznokci pikniki Znowu szukam rzeczy których nie ma już  O0
  •  

Yarek

Oczywiscie,ze nie o HR chodzilo..
Nie znalazlem..
Najblizsze tej nazwie co znalazlem to Hamburg ring..
I jakies brzytwy z Hindenburga..
Pli bona estas saĝa malamiko, ol malsaĝa amiko
  •