Czym dziś pachniesz?

Zaczęty przez Marcin Es, 19 Kwiecień 2019, 02:31:22

Przeczytano 40 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Marcin Es

Przemysławka...Panowie...kupiłem ją tydzień temu i mnie urzekła, co prawda bez atomizera, ale przelałem do buteleczki z psikaczem :) Rano 5 psików na szyję i klatę i jak dla mnie zapach super. Pół godziny jazdy samochodem i po dwóch godzinach postoju w aucie jeszcze unosił się zapach. Jestem pod wrażeniem ;D
  •  

Carlos

Zgadzam się z Tobą w 100 procentach. Nie raz w swoich filmikach mowiłem że Przemysławka to woda której nie może zabraknąć w szafce tak samo Warsa i starego Chopina  ;)
  •  

Monocero

Klasyka i jednocześnie ostatni psik  :)

(D.D)
  •  

Marcin Es

Kurczę...lubię ten zapach... ;)

•  

Carlos

A ja dzisiaj pachnę przemysłąweczką  ;)
  •  

Przemo1978

U mnie dziś Knize Ten .
Aż sołtys w Wąchocku zadzwonił żeby wialnie powłączali bo takie zagęstnienie się zrobiło.
Stąd ten wiatr  ;D
A pro pos Wąchocka to tam też huty żelaza były ongiś.Może nawet sołtys brzytwę miał :-)
  •  

zennhorst

Przemo ... może i przyjdzie czas, że i do Kourosa dorośniesz  ;D
"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst
  •  

Przemo1978

•  

Carlos

A ja się dziś chlapnąłem Chopinem a co tam  ;)
  •  

Monocero

Panowie potrzebuję jakiś nowych(nowoczesnych) fajnych męskich perfum, ale takich że szczęka opada. Muszą robić WRAŻENIE. Zna się ktoś na tym?
(D.D)
  •  

Marcin Es

A ta co na niej wrażenie chcesz zrobić w jakim jest przedziale wiekowym? 8) to ważne, aby Ci doradzić...no chyba, ze to nie "ona"  :D
  •  

Monocero

(D.D)
  •  

Marcin Es

Trudne pytanie...hmm...Kenzo Power lub Jungle jest całkiem spoko. Ale każdemu co innego się podoba. Nie wiem jakie nuty zapachowe lubisz. Bentley też ma fajny zapach i robi wrażenie na płci pięknej, no i Hugo Boss Bottled...- sprawdzone  :D
  •  

Robcyk

Niezmiennie Paco Rabanne XS. Nie black. Sam XS. Spróbuj zobacz a potem podziękujesz staremu grzbietowi. Muszę sobie znowu zakupić tę wodę. Jeśli Ci chodzi o to żeby panny dziewczyny kobiety reagowały pozytywnie to...Nowoczesne nie są nigdy nie były i nie będą.  Jak nie podpasują odkupię litrę ;D
  •  

Monocero

Bardziej mi chodziło o jakieś nowości tak do roku.
(D.D)
  •