Moje Golenie - Japurek w akcji "wiecznie żyć nie będę"

Zaczęty przez japurek, 28 Czerwiec 2025, 21:17:19

Przeczytano 13 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ralf SnowY

@japurek
Edwin kulturalny i delikatny, ale skuteczny w obyciu. Rocca Pani z Pazurem, ale jakże piekna wizualnie. Która lepsza? Obie są Świetne  :D  ;D  8)

Piotros2

Niestety nie miałem do czynienia (jeszcze) z Edwinem, ale Rocca mnie nie zachwyciła i poszła pod młotek
Na Stanie:  Yaqi Mellon; Parker 55SLGR; Husaria OC/CC; W-11;  Tatara Masamune Ti; Rockwell 6C ; Rex Envoy; Tatara Muramasa.
https://pfro.substack.com/
  •  

Mokasyn86

Najnowszy odcinek - Japurek pijany się goli, oglądajta :heart:  :heart:  :heart:

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.

Martinesku

Bez przesady, może trochę "wczorajszy"  :)
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS

japurek

"... wiecznie żyć nie będę... " - Wilkinson Sensitive :D :D

Ralf SnowY

@japurek Noooo i wreszcie jakże Fajna Maszynka na Kanale!  8)  ;)

zagwozdka

Ja mam w alu. Łagodna, potwierdzam. Potrafi nie zebrać podobnie jak de89, ale gdy zbiera, to od startu jest bliżej skóry i równiejsze cięcie. Mówię z perspektywy golenia głowy gdyby co. Myślę, że jest ciekawszą propozycją niż stalowa, ze względu na mniejszą konkurencję wśród lekkich maszynek. Ciekawi mnie natomiast jak w akcji wypadłaby Styletto V2.
  •