Dieta - Wasz sposób żywienia

Zaczęty przez Borat, 14 Marzec 2025, 23:01:57

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

loppek

Cytat: Mokasyn86 w 06 Maj 2026, 21:23:39
czarna koka prosto z Wenezueli. Tej białej już nie mogę, nos nie przyjmuje po latach na wirażu :D

Jednoryb

Cytat: Mokasyn86 w 06 Maj 2026, 21:04:29@Jednoryb Ja lubię bardzo gorzkie i deserowe, ale 95% może być dla mnie za dużo. Mocno "zbita" jest ?
Wbrew pozorom nie jest taka zbita, cienka tabliczka i się dobrze rozpuszcza a smak ma naprawdę spoko w porównaniu kiedyś miałem Wawel 100% kakao to nie można było tego zjeść, rozpuszczalność jakby się gładź szpachlową jadło

Mokasyn86

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Borat

@Mokasyn86

Można sobie taką czekoladę urozmaicić żeby lepiej smakowała  :D

•  

Mokasyn86

Cytat: Borat w 07 Maj 2026, 19:35:39@Mokasyn86

Można sobie taką czekoladę urozmaicić żeby lepiej smakowała  :D

Od znajomego matka robi Ajerkoniak. Jak dostałem testówkę, to chciałem całą flaszkę wlać do lodów ;D
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Mokasyn86

Mleczna o niebo lepsza od deserowej

•  

lukassonek

Dieta talerzowa 😁
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

zennhorst

krowie mleko przeznaczone jest dla cielaków,
czasami wykorzystuje się je też dla tuczenia trzody chlewnej
"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst
  •  

Turtle

Cytat: Mokasyn86 w 07 Maj 2026, 19:40:10Od znajomego matka robi Ajerkoniak. Jak dostałem testówkę, to chciałem całą flaszkę wlać do lodów ;D

Ja jestem na diecie ale raz w ciągu tych 2l sobie pozwoliłem. Równie dobrze on wychodzi na ksylitolu/erytrytolu co cukrze... a kalorii znacznie mniej  :D
Tak samo kogel-mogel... tego to jadam częściej, właśnie w ver. bez cukru.