Moje Golenie - Ralf SnowY

Zaczęty przez Ralf SnowY, 28 Styczeń 2025, 17:06:11

Przeczytano 65 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

T800

Ja to mydełko dostałem od Kolegi Arjuna  :thank_you: Nie mam pojęcia gdzie je kupił Jakbym miał wybierać zapach czerwonego proraso a tego monsavon to tu jest o niebo lepiej Tylko że ja z tych niewybrednych ludzi jestem Ogólnie piana bardzo dobra po goleniu nie suszy nie ściąga więc jest dobrze golone  :shaving:
  •  

AdrianP

Monsavon we Francji w marketach można po 1eur dorwać a mydełko w tej cenie to świetny produkt, z ciekawszych rzeczy jest tam mleko odtłuszczone pewnie w proszku, ,,wyciąg" z alg, gliceryna, chelatory (mydełko wyrobi się przyzwoicie w każdej wodzie) i co najważniejsze przy tej cenie tallow.
Zapach jest mocno lawendowy skręcony nuta cytrusowa i delikatnie drzewna? Ogólnie delikatny i nie krzyczący.
Za tą cenę dla fanów budżetowych odkryć zdecydowanie warto.

Ralf SnowY

@T800  ???  ::)  ??? ...a To Ci nowina! Coś wiec mi sie pokręciło sie!
  •  
    Za ten post podziękował: T800

Martinesku

1 EUR a 25 zł to spora dysproporcja. Szkoda że na amazonie ich nie ma...
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS

AdrianP

Pewnie ktoś kupuje tam i sprzedaje trochę drożej u nas, brałem od tej osoby z olx i wszystko spoko się odbyło