Moje Golenie - Ralf SnowY

Zaczęty przez Ralf SnowY, 28 Styczeń 2025, 17:06:11

Przeczytano 51 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ralf SnowY

Zapraszam Was na Moje Golenie i Mój Kanał  :hello:
Od miesięcy Ta myśl chodziła mi po głowie, aby nie tylko na Instagramie propagować TG, ale także na YT  :beer:
Mam nadzieje, że miło spędzicie czas i...co złego To nie ja  ;)

n3dvi3d

Cholera, szkoda, że jestem w kolejce do dentysty. Już bym oglądał  :D
Wracam do domu i lecimy z tematem!  :beer:
(D.D)

Piciu

Bardzo dobra decyzja!  :hello2: Miło się oglądało i oczywiście wytrwałości życzę, oby tak dalej!  :hello:

kwasek071

Rafał zacząłeś bardzo dobrze . Miło Cię widzieć na żywo i w kolorze . Ale na szczęście nie w wilczym humorze. ;) Trzymam kciuki ,rozwijaj się . Trzeba TG propagować ,niech młode się uczą . A starsi może też sięgną po maszynkę zamiast plastiku.

Normad

Witam i Super następny Kolega od którego można zdobywać doświadczenia ! :hello2:
Brzytwy ; Kamisori I Europejskie i Japonskie
Maszynki: Rocnel Sailor I Rex Konsul Prospector I Blackland-Blackbird - Brąz I Gillette Super Speed r1962 I Gillette Fatboy r1959

Hussar

No i super. Oby jak najdłużej :beer:

SiwyDym

Gratuluję pomysłu i wykonania !!!👍🏻

Janusz_Senior

Kamisori: Iwasaki (Ryouichi Mizuochi)  |  Hiyoshimaru (tamahagane)  |  Inoue Tōsuke  |  AZUMA (Yasuki steel)  |  DAIRI  |  Inoue Tōsuke "NOS"

Marcin39

@Ralf SnowY
Robisz piękne zdjęcia i zacząłeś też kręcić własny kanał na YouTube  ;D
Gratulacje, super sprawa!

Powiem Wam że to ciekawe uczucie zobaczyć na żywo jednego z forumowiczów ;)
Szacun za odwagę.

Retroshaver

@Ralf SnowY po pierwsze gratuluję odwagi i chęci zaprezentowania się przed kamerą. Co innego człowiek schowany za nickiem, który odkrywa się w  rozmowach na forum i prezentuje swoje poglądy na różne tematy (bo światopoglądowe rozmowy także przecież tu prowadzimy), ale jednak jest za nickiem. Co innego pokazanie się publiczne.

Dzięki za piękny wstęp w którym przedstawiłeś swoją historię wejścia w świat TG oraz niszowość środowiska. To było fajne. Trochę zabrzmiało to jak ,,dyscyplina" dla wybranych.

Cały film oglądało się fajnie. Czekam na kolejne produkcje.

We wstępie trochę ubolewasz nad niszowością tym czym jest TG i kurczę tak sobie myślę, że to chyba fajnie, że jest nas w sumie gartstka. Może to jest właśnie siła. Nie ilość, a jakość.
Jesteśmy trochę jak ekipa Morfeusza i Neo w Matrixie. Może niech reszta tkwi w letargu, a tylko garstka wie jak to jest ciekawe i jak bardzo potrafi wciągnąć.
Patrząc nawet przez pryzmat tego forum jakoś ciężko mi sobie wyobrazić tu już nawet nie setki, ale nawet dziesiątki użytkowników. Temat trochę głębszy i nie będziemy się tu nad tym rozwodzić.

Podsumowując. Serdecznie Ci gratuluję i uważam, że było super. Piękny start.

Ralf SnowY

Bardzo Wszystkim Wam Koledzy DZIEKUJE!  :hello:
Zaczynam Realizować COŚ co mi po głowie chodziło jakiś juz czas  :D
Na Tyle na ile potrafię, ale Zawsze Naturalnie... po Mojemu.
Zapraszam Was na kolejne Filmy i Kurcze w duchu Tak fajnie, że Dobrzy Ludzie ze Społeczności TG widzą w Tym Sens...i że nie jest najgorzej  :))

Mokasyn86

Tam z tyłu to są Prastare, czy jakieś inne szlachetne płyny ? 8)
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Ralf SnowY

@Mokasyn86 Tak, Współczesne wypusty Prastarej. Będą na kanale  :beer2:  ...Sokole Oko  :))  ;D  :D

Robcyk

Prawda Nas Wyzwoli. Świetne podejście to filmu. Do TG również. Swoją drogą tyle wpisów jak na pierwszy raz. No  Maestro Tusz..  👍

gawrosz

Maszynki Vintage - brzytwa mar79 i Wapki