Sposób na sprawdzenie czy KT jest wyprowadzona poprawnie

Zaczęty przez ShaveManiac, 26 Maj 2021, 08:19:40

Przeczytano 1 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mokasyn86

Cytat: krzsmi11 w 19 Lipiec 2026, 15:06:05z tępej brzytwy zrobić taką która goli ale nie mam totalnie porównania z innymi produktami.
Kup sobie naostrzoną brzytwę przez kogoś z forum, będziesz mieć porównanie jak brzytwa może golić :)
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

radzyniak

•  

Mokasyn86

Cytat: radzyniak w 20 Lipiec 2026, 16:00:16@Mokasyn86 próbowałeś już tych diamentów?
Jeszcze nie, teraz jadę już chyba drugi tydzień maszynką. Jestem w poszukiwaniu jakichś blaszkowych diabłów ostrości.
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

krzsmi11

Cytat: Mokasyn86 w 20 Lipiec 2026, 15:56:43Kup sobie naostrzoną brzytwę przez kogoś z forum, będziesz mieć porównanie jak brzytwa może golić :)
Przerabiałem to i nie wyszło tak jakbym sobie to wyobrażał.
  •  

Mokasyn86

Cytat: krzsmi11 w 20 Lipiec 2026, 17:12:43Przerabiałem to i nie wyszło tak jakbym sobie to wyobrażał.
To weź coś ode mnie, naostrzę ją specjalnie na laser :badass:
  •  

krzsmi11

Cytat: Mokasyn86 w 20 Lipiec 2026, 17:37:38To weź coś ode mnie, naostrzę ją specjalnie na laser :badass:
Dziekuje za oferte ale narazie bede katowal moje brzytwy do skutku az nie osiagne zamierzonego efektu albo sie nie zniechece. Ale bede pamietal.

Mokasyn86

Cytat: krzsmi11 w 20 Lipiec 2026, 17:42:16bede katowal moje brzytwy do skutku az nie osiagne zamierzonego efektu albo sie nie zniechece
Przechodziłem przez to samo ;)
  •  

TJ

Cytat: Mokasyn86 w 20 Lipiec 2026, 16:05:02Jeszcze nie, teraz jadę już chyba drugi tydzień maszynką. Jestem w poszukiwaniu jakichś blaszkowych diabłów ostrości.
Chyba nie ma nic ostrzejszego niż feathery.
Personne 74 z tego co kojarzę testowałeś.
Możesz jeszcze sprawdzić Personna GEM, ostre ale łagodne więc chyba nie w twoim typie.
Cloud Bruce Lee sprawdzałeś?
  •  

Mokasyn86

Cytat: TJ w 20 Lipiec 2026, 19:03:12Chyba nie ma nic ostrzejszego niż feathery.
Personne 74 z tego co kojarzę testowałeś.
Możesz jeszcze sprawdzić Personna GEM, ostre ale łagodne więc chyba nie w twoim typie.
Cloud Bruce Lee sprawdzałeś?
Feather testowałem, i są na moim miejscu pierwszym.
Personnę 74 testowałem.
Dzisiaj dostałem od T800 Astora na test.
Personna Gem i Bruca Lee nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje. Te testy żyletek są na luzie, mam mnóstwo innych rzeczy na głowie, więc jeśli nie znajdę nic lepszego od Feathera to nic się nie stanie.
  •  
    Za ten post podziękował: T800

T800

Napisz coś Mokasynku o tym dziurkowanym Astor wg mnie to jest fajna dzika ostrość Są współczesne Bic Astor i ciekawi mnie czy też są tak narowiste te blaszki

TJ

Cytat: Mokasyn86 w 20 Lipiec 2026, 19:33:17Feather testowałem, i są na moim miejscu pierwszym.
Personnę 74 testowałem.
Dzisiaj dostałem od T800 Astora na test.
Personna Gem i Bruca Lee nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje. Te testy żyletek są na luzie, mam mnóstwo innych rzeczy na głowie, więc jeśli nie znajdę nic lepszego od Feathera to nic się nie stanie.

Jak coś to wiesz gdzie mnie szukać

radzyniak

Po diamentach  na balsie ostrość ciut wzrosła, agresja zmalała, brzytwę odczuwam coś jak po najdrobniejszym luxorze  tylko ciut bardziej chropowwato. Jeszcze zobaczę na wiośle ze skórą bo na luxorze lepiej mi wychodzi na skórze niż na balsie.