Rękodzieło T800

Zaczęty przez T800, 17 Grudzień 2024, 13:44:43

Przeczytano 29 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mokasyn86

Dobra kiełbasa dobrze wypieczona nigdy nie jest zła. Musztarda "Horcice" do tego i buła i gra gitara.
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  
    Za ten post podziękował: T800

T800

Odkrycie co do musztardy to (Musztarda Wikinga) Jest dosyć słodka a potem przychodzi dosyć fajne pierdolnięcie ostrości Kiełbasę też jem bo z czego jak nie ze swininy tłustej taniej mam zatkane naczynia krwionośne do tego od dziecka niechęć do poruszania się Ponoć to przepis na katastrofę
  •  

T800

Mam inny smartfon Jakąś Motorolę od szwagierki email ten sam Hasło do Golarzy to samo Mam nadzieję że nie będzie jakichś problemów Zaraz spróbuję wrzucić zdjęcie Tak na próbę  :)

Scalony post: 19 Maj 2026, 16:04:18
Zdjęcie próbne Plecak który dostałem od Mokasynka żeby nie jeździć na motocyklu z wieśniacką reklamówką  :)

dekanian

Lechu wszystko cycuś glancuś   :beer:
  •  

T800

Nie znam się na elektronice Mam nadzieję że nie wyskoczy mi problem z dwoma kontami czy jakiś inny Ale jak mam ten sam email i hasło do logowania się na Golarzach  to myślę że jest w porządku hmmmm
  •  

Marcin39

•  

T800

Czy Motorola Moto g(9)Play to jest dobry smartfon  :? Bo teraz mieszam w ustawieniach i przeczytałem że tak się nazywa to niebieskie cudo co od Szwagierki dostałem Mój Kruger & Matz live 9 zmarł w tamtym tygodniu Bateria spuchła jak mała poduszka i przestał działać Lubiłem go  :( Co było lepsze Ja jestem człowiekiem lekko neandertalskim więc nie śmiejcie się że sorzetu O0
  •  

grain

Motorole są fajne. Mam edge neo 40 ze 3 lata chyba prawie- może nie jest to marka dla onanistów sprzętowych ale solidny wół roboczy. Kilka razy mi spadł na ziemie i raz wylądował na dnie wanny i żyje nadal  ;)
  •  

Yarek

Ta motorola ma maksymalnie androida 11 i brak wsparcia..aktualnie jest juz android 16...to telefon bodajze z 2020 roku..a to szmat czasu jesli chodzi o smartfony..bedzie dzialal,do podstawowych rzeczy sie pewnie nada..rowniez mialem kilka motoroli..oni maja tez modele z wieksza pojemnoscia baterii..
Pli bona estas saĝa malamiko, ol malsaĝa amiko
  •  

T800

Tymczasem zdjęcie z grilla Jest półmrok a fajne wyszło  :) Będzie wyżerka Szaszłyki  ;D

•  

T800

Właśnie skończyłem swój kolejny lot nad kukułczym gniazdem  :) Wczoraj dostałem wypis Rehabilitacja skończona ;D  Dziś dzięki uprzejmości Pani doktor zostałem zaproszony na szpitalnego grilla (Składałem tego grilla jak tam chodziłem W ramach ćwiczenia mięśni rąk) Ta rehabiltacja to był dla mnie dobry czas Wychodziłem między ludźmi Co prawda chorych ludzi ale bardzo życzliwych Jestem sprawniejszy Za parę miesięcy mogę znów powtórzyć bo mam orzeczenie o niepełnosprawnosci (Druga grupa inwalidzka) Raczej skorzystam Na razie będę ostrzył brzytwy i robił okładziny, renowację i inne cuda aż przeżyje lato Oby nie było piekielnych upałów bo wtedy czuję się bardzo źle

Normad

Lechu cieszę sie ze jest lepiej i sam to czujesz teraz bądź systematyczny ćwiczyć w domu coś troszkę i będzie jeszcze lepiej potem następna rehabilitacja.
Dużo zdrówka  :hello:
Pozdrawiam serdecznie Norbert

Brzytwy ; Kamisori I Europejskie i Japonskie
Maszynki: Rocnel Sailor I Rex Konsul Prospector I Blackland-Blackbird - Brąz I Gillette Super Speed r1962 I Gillette Fatboy r1959

T800

Dzięki Normad  :beer: Jak na warunki szpitalne to jest dobrze Ze zdrowym 50 latkiem na mieście to nie mam szans Dam radę iść wolno około kilometra Jak się dostałem na rehabilitację to kombinowałem jak koń pod górę jak ja wyjdę po kompaniu z wanny Teraz daję radę wskoczyć na motocykl od Mokasynka Mam dużo większy zakres ruchu w nogach

gawrosz

@T800 super i brawo :beer2: niech @Mokasyn86 zabierze na mały wypad z wiatrem
Maszynki Vintage - brzytwa mar79 i Wapki

Mokasyn86

@gawrosz Do Czech po Alpy, i jeszcze pies Tut:

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.