Żel/Pomada do włosów HEAVY WET LOOK

Zaczęty przez Mokasyn86, 29 Październik 2024, 18:59:08

Przeczytano 3 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

judgebien

L&mojasyn85
Na tym zdjęciu  niejaki Brat Pit używa różowej  świni. Reuzela . Taką odemnie dostałeś. Widać musisz więcej nakładać pomady

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mokasyn86

Dzisiaj było tak. Mokrych włosów po tym nie ma, i nie taki był cel, aczkolwiek dobry towar. Zapach coś jak wata cukrowa, jak ktoś lubi, to mu się spodoba.

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

AdrianP

kurde że też wcześniej wątku nie zauważyłem, pomadami się bardzo mocno interesowałem i interesuje, w spektrum tej choroby zgromadziłem z 200 szt jednocześnie a pewnie 2x tyle przetestowałem na sobie, jeśli chodzi mocny połysk ale jednocześnie z dobrym chwytem król jest jeden:
https://dlagentlemana.pl/Dapper-Dan/Heavy-Hold-Pomade-pomada-do-wlosow-100-ml?gad_source=1&gad_campaignid=22436190635&gclid=CjwKCAjw0dPRBhAPEiwAE5vTTlPwc3zly2Wcios-z6UHqTXKSaM6TrDNCL4sg3PJ-gop7D41VO50gRoCrn4QAvD_BwE
Zapach waniliowego budyniu ale szybko znika a zostaje mega połysk z przyzwoitym chwytem, do slicka/side part trzyma spokojnie cały dzień

Mokasyn86

Mi zapach budyniu waniliowego bardzo leży, lubię słodkie zapachy.
Pytanie czy włosy będą się świecić jak glaca w księżycową noc ?

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

AdrianP

Polysk jest mocny ale w murrays hair glo mocniejszy

Mokasyn86

•  

Mokasyn86

Informacje zwrotne @AdrianP
Tak wyglądają włosy po Mokrej Owcy. Połysk jest okej, ale ja osobiście chciałbym więcej "wody". Zapach jest obłędny, nie wyrzucaj go ;D Wydajność jest słabsza, ale mi to wogóle nie przeszkadza. Czekam na Murraya, w dostawie.
Jest 35 stopni, sorry za toples.

AdrianP

Dzięki za feedback, jak znajdę chwilę to pobawię się proporcjami, zapach to Void, cieszę się że ci się podoba  :beer3:

Mokasyn86

Testuję już kolejny dzień, i uważam, że jest to najlepsza pomada którą na dzień dzisiejszy uznaję. Pasująca w moje oczekiwania.
@judgebien Gdybyś był zainteresowany, to mogę Ci jej próbkę wysłać, i wersję testową od Black Sheep @AdrianP

•  
    Za ten post podziękował: AdrianP

judgebien

@Mokasyn86 chętnie spróbuję . Odezwę się

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

AdrianP

AdrianP

Takie perełki udało się dorwać, marka powstała w latach 30, ciężko o bardziej klasyczne produkty do układania fryzur  :beer3: