Luźne pytania

Zaczęty przez Borat, 29 Maj 2024, 22:53:43

Przeczytano 9 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Konrad

Jedyne co odróżnia chłopców od mężczyzn to ceny ich zabawek.
  •  

zennhorst

Cytat: Marcin39 w 26 Kwiecień 2026, 13:26:06@zennhorst może będzie wiedział  ;)

w oparciu o te dwa zdjęcia stawiam na > 2000   
"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst
  •  

Konrad

Dzięki.  Trochę poszperałem i teoretycznie może to być koniec lat 90-tych i początek 2000.
Jedyne co odróżnia chłopców od mężczyzn to ceny ich zabawek.
  •  

Borat

Jakie mydła Razorock warto spróbować? Jeszcze nigdy nie używałem żadnego.
  •  

Mokasyn86

Cytat: Borat w 16 Maj 2026, 14:35:20Jakie mydła Razorock warto spróbować? Jeszcze nigdy nie używałem żadnego.
Tutaj dużo chyba może pomóc @Ralf SnowY i @japurek
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.

Ralf SnowY

@Borat
Osobiscie w Razorockach celował bym w Tallow. Nie jest To absolutnie poziom z USA, ale ta baza do mnie przemawia. Urok Razorocków i TGS to ASy. Koniecznie w komplecie. Wtedy wiesz o co tu chodzi i co autor miał na myśli ;)

Kwestia zapachu indywidualna. Na aktualną porę roku, ale też za uniwersalność Irish Countryside. Moje ulubione z faktu mocy zapachowej i jakosci zapachu Stalion.
Z bazy Vege Tuscan Oud.
 :beer:

Martinesku

Znacie jakieś mydełko pachnące podobnie do perfum Serge Lutens Arabie?

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-Handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora
  •  

zennhorst

na OLX objawił się niejaki Paweł z Elbląga wystawiający żyletki w absurdalnych cenach ...
To ktoś od nas?
Koleś chce sprzedać np. dyspenser Gilette Spoiler z jedną żyletką za 75 PLN.
Jakby komuś przyszło nie daj Bóg do głowy kupić za 75 PLN tą jedną żyletkę to zapraszam wcześniej do mnie ... w tej cenie odstąpię pełen dyspenser z 15 ostrzami 👍😂
"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst
  •  

loppek

Kolejny ,,paskarz" wypłynął  :mafia:
  •