Moje golenie brzytwą

Zaczęty przez kwasek071, 28 Styczeń 2024, 19:37:31

Przeczytano 133 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kwasek071

Cytat: Mokasyn86 w 05 Sierpień 2026, 14:49:24@kwasek071 Ale pomyśleć, że taki zestaw we fryzjerze przez lata było używane, to jest piękne :o
Dokładnie setki jak nie tysiące razy w użyciu. Gdzieś w Osaka city

Mokasyn86

Cytat: kwasek071 w 05 Sierpień 2026, 15:31:57Dokładnie setki jak nie tysiące razy w użyciu. Gdzieś w Osaka city

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Marcin39

Znowu nabrałem chęci na golenie kamisori  >:D

Mokasyn86

Cytat: Marcin39 w 05 Sierpień 2026, 16:04:19Znowu nabrałem chęci na golenie kamisori  >:D
Wiesz, gdzie mnie znaleźć. T800 może na świeżo naostrzyć. A ceny po koleżeńsku :beer2:
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Marcin39

Ty draniu!
Leci PW :beer:

Mokasyn86

•  
    Za ten post podziękował: Marcin39

Mokasyn86

Frameback jest bardzo ciekawy, warto posmakować choć raz w swoim życiu tego szlifu.
  •  

Darek2626

@Mokasyn86 ja bardzo lubię wracać do golenia nim.
  •  

kwasek071

Zadziwia jak może być sztywne ostrze . Pewność i przyjemność w trakcie golenia jest naprawdę zadziwiająca  :beer2:
Dziękuję za użyczenie

tombar

Czas na poranną kawkę :coffee: i... seans filmowy. :)

Pozdrowienia. :beer3:
Ius est ars boni et aequi

kwasek071

@tombar Dzięki za frekwencję. Mam nadzieję że film jest ok . Dobrego weekendu Kolego.

Mokasyn86

Co do kompletu to Westman jest mistrzem, tu nie ma jakichkolwiek wątpliwości :shaving:

•  

kwasek071

@Mokasyn86
Ciekawy zapach zwłaszcza wody  , zresztą podobnie jak u JOSERRA obaj panowie robią to bardzo , bardzo dobrze. Takie golenia to przyjemność.

kwasek071

Karol Niedźwiadek wystartował ze swoim kanałem. Jeśli chcecie do niego zajrzeć , na pewno by się ucieszył .  :)