Moje golenie brzytwą

Zaczęty przez kwasek071, 28 Styczeń 2024, 19:37:31

Przeczytano 118 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mokasyn86

Cytat: kwasek071 w 07 Lipiec 2026, 20:14:19Już wiem dawkując że dawkowałem, nie po poznańsku i się narobiło..
To @Milas nie informował ? ;D
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

kwasek071

Cytat: Mokasyn86 w 07 Lipiec 2026, 20:23:36To @Milas nie informował ? ;D
Nie było żadnych konsultacji . To jest test moich odczuć.. zasadniczo

Mokasyn86

Cytat: kwasek071 w 07 Lipiec 2026, 20:36:58Nie było żadnych konsultacji . To jest test moich odczuć.. zasadniczo
Czyli jak zawsze, na żywca. Kocham :heart:
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

kwasek071

Cytat: Mokasyn86 w 07 Lipiec 2026, 21:05:47Czyli jak zawsze, na żywca. Kocham :heart:
Tak jest, może czasem się potykam . Ale jestem sobą .

Mokasyn86

Panie Kierowniku, cudownie :hello2:

kwasek071

Mokasyn86

Mam nadzieję, że @Milas z mydełka jest zadowolony. I @Janusz_Senior również. I inni także

:beer:

Milas

@Mokasyn86

Informacja sprawdzona i z pierwszej ręki: MILAS JEST BARDZO ZADOWOLONY Z MYDEŁKA!  :thank_you:

Mokasyn86

•  

Arjuna

Tak nie ww temacie, ale ja z mydła Arjuna jestem mega zadowolony. Zajebiste mydło w wege bazie! Zrób jeszcze jedno takie!  :hello2:

Mokasyn86

Cytat: Arjuna w 08 Lipiec 2026, 18:50:34Zajebiste mydło w wege bazie! Zrób jeszcze jedno takie!  :hello2:
Zrobię, ale teraz będzie Tallow ^-^
  •  

kwasek071

Mokasyn86

Kolejna ciekawa Hiszpanka @Ostaz  :hello2:
  •  

Ostaz

Cytat: Mokasyn86 w 11 Lipiec 2026, 13:53:00Kolejna ciekawa Hiszpanka @Ostaz  :hello2:
Oglądam! Też fajne są te Novodur. Ciekawostka tych konkretnych modeli, 13p z takim wydrążeniem to były produkowane na eksport, przeważnie do Japonii.

kwasek071

Cytat: Ostaz w 11 Lipiec 2026, 16:27:23Oglądam! Też fajne są te Novodur. Ciekawostka tych konkretnych modeli, 13p z takim wydrążeniem to były produkowane na eksport, przeważnie do Japonii.
A to ciekawe . Więc jakość musiała być śrubowana .