Co ostatnio skończyłem z artykułów TG?

Zaczęty przez Monocero, 29 Grudzień 2022, 19:11:32

Przeczytano 18 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

Martinesku

Właśnie mi poszła próbka Stirling Bay Rum. Dobre właściwości goleniowe.
Zapach nie najgorszy, choć na początku bardziej mi się podobał, ale może przez porównania do bardziej nieudanych.
Teraz oceniam zapach na 5/10, na pewno nie kupię ale nie jest zły.
Ciekawi mnie Texas on Fire (wzbudzający skrajne opinie).

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-Handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora
  •  

FilipG

Jestem w delegacji więc nie mam zdjęć, ale skończyłem ostatnio Noble Otter ORBIT oraz Grean Tea.
Lada moment padnie B&M Seville
  •  

Martinesku

AS Isana Dark Ocean świetny (!) następna butla już jest  ;)

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-Handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora
  •  

T800

Takie czeskie żyletki dzisiaj skończyłem  :shaving: Łagodne i ostre Złego słowa nie powiem Biją większość ruskich blaszek  :)

•  

Borat

Cytat: T800 w 11 Maj 2026, 22:13:18Takie czeskie żyletki dzisiaj skończyłem  :shaving: Łagodne i ostre Złego słowa nie powiem Biją większość ruskich blaszek  :)

Masz porównanie z Tatra Platinum? Podobno to te same.
  •  

T800

Nie miałem czeskich żyletek Tatra więc nie wiem Miałem tylko Tigery w srebrnym opakowaniu z kotem Te a Barbero Platinum to dzień a noc
  •