Te cudowne, duże miski!

Zaczęty przez rafalJG, 03 Styczeń 2022, 11:56:05

Przeczytano 7 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Razir

Witam wszystkich Golarzy!                                 
Niedawno kupiłem na Ali taką o to miseczkę z leżakiem na pędzel i jestem z nie b. zadowolony. Zapewne znacie ją bo jest dosyć popularna, ale tak czy owak śmiało. Wam polecam.

P.S

Jako świeżak na forum choć raz też czymś muszę się pochwalić. Pozdrawiam Wszystkich

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  •  

Poguś

Miałeś wcześniej ceramiczną miskę żeby porównać która lepiej kręci? Planuję kupić coś podobnego jako miseczkę turystyczną bo ostatnio tydzień na wakacjach się nie goliłem bo mojej dużej ceramicznej nie chciałem narażać na uszkodzenia w podróży to taki plastik byłby idealny.
  •  

n3dvi3d

@Poguś
Do wyjazdów polecam coś takiego:
https://a.aliexpress.com/_EHWJXH3
Nie ma obawy, że się pobije. Składa się na płasko i rzeczywiście się sprawdza. Sam takiego używam przy wypadach.  :hello:
(D.D)
  •  
    Za ten post podziękował: Poguś

Poguś

O super, dzięki za link bo kiedyś to widziałem na szybko a potem już nie mogłem znaleźć  :thank_you:
  •  

Razir

Wcześniej kręciłem w ceramicznej, spożywczej, równie dużej jak ta i wolę tą bo jest cichsza i ma
na dnie takie esy floresy wspomagające bicie piany.
Pozdrowionka
  •  

barber

miska co prawda na dziś dzień niedostępna
ale to je bajka
jak się pojawi polecam
zabija Mruki , Smoczą , Zenith czy SV
polecam
https://barbercompany.pl/ceramiczna-miska-do-golenia-zielona/
☠️ nieprzyjemny w obyciu ☠️ — 🌸🌸🌹 zyskuje przy bliższym poznaniu 🌺🌷🌸

SiwyDym

Czasami widuję, że ludzie wyrabiają pianę w miseczkach do ... suribachi, np. takich. Są w dwóch rozmiarach, ceramika i ze żłobionym dnem. Swego czasu Amazon sprzedawał je jako miski do wyrabiania piany :D
  •  

kwasek071

Cytat: SiwyDym w 30 Sierpień 2025, 16:00:19Czasami widuję, że ludzie wyrabiają pianę w miseczkach do ... suribachi, np. takich. Są w dwóch rozmiarach, ceramika i ze żłobionym dnem. Swego czasu Amazon sprzedawał je jako miski do wyrabiania piany :D
Taką miskę używa mój kolega Piotr @Gatoloco . Kolega z Brzytwy.

ShaveManiac

Cytat: kwasek071 w 30 Sierpień 2025, 16:07:07Taką miskę używa mój kolega Piotr @Gatoloco . Kolega z Brzytwy.
Nie ściera ona zbytnio włosia pędzla?
  •  

kwasek071

Cytat: ShaveManiac w 30 Sierpień 2025, 16:31:46Nie ściera ona zbutnio włosia pędzla?
Tego nie wiem ,nigdy takiej nie używałem . Mam tygle z gładkiej porcelany i od Michała japońskie naczynie . Pędzle są w nienagannym stanie.