Zdjęcie którym chcesz się pochwalić

Zaczęty przez bigmaciek, 14 Grudzień 2018, 23:32:14

Przeczytano 74 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wielki Ojciec

Panowie dziękuję. Jest jej bardzo miło  :thank_you:  :beer:
  •  

Adi

@Wielki Ojciec gratuluję żony,  i chyle czoła przed wielkim talentem  :bow2:

Chętnie powiesił bym choć jedno takie arcydzieło na ścianie w mieszkaniu  ^-^

Wielki Ojciec

@Adi w sumie to przeszkód nie wodze  :D zastanów się co by Cie / Was interesowało. I wydaje mi sie, że wszystko jest do zrobienia  :beer:
  •  
    Za ten post podziękował: Adi

Mokasyn86

Cytat: Wielki Ojciec w 09 Kwiecień 2026, 06:27:11zastanów się co by Cie / Was interesowało. I wydaje mi sie, że wszystko jest do zrobienia  :beer:
Wpadłem na niezły pomysł. Zamówię dla @T800 portret jego TEŚCIOWEJ, by wisiał nad jego łóżkiem :I
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.

Wielki Ojciec

Ciekawe co na to sam zainteresowany ?   :D  :D
  •  

Marcin39

@Wielki Ojciec
Leszek na pewno będzie w niebo wzięty  :D
 :beer:

Chmura

Cytat: Mokasyn86 w 09 Kwiecień 2026, 08:44:05portret jego TEŚCIOWEJ
I będzie "miałem Cię za brata, a żeś Brutusem się okazał"

Mokasyn86

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

TJ

•  

T800

Może być portret Teściowej tylko na bardzo grubej desce namalowany i naniesiona tarcza Nr 10 na czole Ćwiczył bym rzucanie siekierą  ;D

patric79

Cytat: T800 w 09 Kwiecień 2026, 15:47:03Może być portret Teściowej tylko na bardzo grubej desce namalowany i naniesiona tarcza Nr 10 na czole Ćwiczył bym rzucanie siekierą  ;D

:laugh3:
  •  

Borat

Cytat: T800 w 09 Kwiecień 2026, 15:47:03Może być portret Teściowej tylko na bardzo grubej desce namalowany i naniesiona tarcza Nr 10 na czole Ćwiczył bym rzucanie siekierą  ;D

Tylko wtedy obraz bez aureoli żeby grzechu nie było że rzucasz w święte obrazy  ;)
  •