Co ostatnio kupiłem do golenia

Zaczęty przez Monocero, 25 Listopad 2018, 22:25:27

Przeczytano 975 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marcin39

Żona ma brata ciotecznego w Niemczech i parę razy w roku jest w PL  ;)
  •  

Mokasyn86

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

RobertS1968

Hej Panowie,
Coś mi się porobiło  :(  i kupiłem brzytwę Lady... Mam nadzieję, że goli nie tylko nogi! Wymaga trochę pracy ale nie ma tragedii. Dla porównania Heljstrand MK31

:beer:

Oskaroo98

Nawet nie wiem co to jest 🤣 chyba zabytek

•  

Turtle

Maszynka na żyletki GEM. Goli świetnie.
  •  

Turtle

W sam raz na zbliżające się deszczowe dni :D będzie co pucować

Scalony post: 31 Sierpień 2026, 18:51:51
EDIT: Tam pucować nie było czego... skończyłem  :lol3:  Więc zapolować czas na kolejny zestaw  :D

Marcin39

•  

Hołek

To było silniejsze ode mnie ;D Uwielbiam Stirlinga,jest MOC ;D

Martinesku

@Hołek możesz określić zapach i jego moc mydeł Baker Street i Sandpiper?
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Wizamet Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Hołek

Cytat: Martinesku w 01 Wrzesień 2026, 22:50:57@Hołek możesz określić zapach i jego moc mydeł Baker Street i Sandpiper?

Hmmm ciężko wyrazić słowami baker streat jest taki drzewno korzenny?Ale taki ostrawy drapiąc trochę w nos.A sandpiper to jest coś podobnego ale trochę słodyczy daje ale takiej dymnej jakby palonego haszu hahaha dla mnie jest petarda nr1 z tych wszystkich.Jak Ciekawią Cię te zapachy to wyślę Ci je to PW.
  •  

Martinesku

maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Wizamet Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Mariusz888

Dotarła paczuszka z Dwa Ostrza  :cool9: @Arjuna - jeszcze raz dzięki - również za gratisy chociaż poproszę o info na PW co to za tajemnicza próbka była wśród gratisów ;)

DonnieDarko

Szaleństwo jest jak Grawitacja,wystarczy lekko pchnąć...
  •  

przemyslavklimek

@Mariusz888 te cytrusowe pienią się wiele gorszej niż garibaldi czy magnificio. to podobno sprawka oleju pistacjowego.

U mnie każde golenie z użyciem cytrusowych kończyło się słabo.

Pod brzytwę pewnie będzie ok, ale u mnie te pomarańczowe to najsłabsze produkty od tej firmy ;)

Za to z pomarańczowych mogę pochwalić wodę, której tu nie masz. Zapachowo prawie 1:1 jak Florida Water.

P.S. Gogol właściwościami zmiata wszystkie mydła z zdjęcia. W sumie samemu się przekonasz 😁

P.S. 2 Garibaldi bardzo fajnie chłodzi/odświeża mimo braku mentolu, ciekawe czy zgadniesz który to składnik tak potrafi.
  •  

MacGyver

Cytat: Mariusz888 w 03 Wrzesień 2026, 15:34:54Dotarła paczuszka z Dwa Ostrza  :cool9: @Arjuna - jeszcze raz dzięki - również za gratisy chociaż poproszę o info na PW co to za tajemnicza próbka była wśród gratisów ;)

Chłopie, to żeś zaszalał. Bank rozbiłeś   ;D
  •