Co ostatnio kupiłem do golenia

Zaczęty przez Monocero, 25 Listopad 2018, 22:25:27

Przeczytano 945 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

Martinesku

Cytat: loppek w 29 Lipiec 2026, 20:58:38Nuavia ma się tak do apoteozowanego kremu majonezowego jak ja do Marylin Monroe  ^-^
A ja wiem, może masz piersi  ;) Ale tak to różne rzeczy są
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

loppek

Cytat: Martinesku w 29 Lipiec 2026, 21:08:36, może masz piersi 
mam, ale nieduże :D  a ona miała bomby fest >:D
  •  

przemyslavklimek

Cytat: loppek w 29 Lipiec 2026, 20:58:38Nuavia ma się tak do apoteozowanego kremu majonezowego jak ja do Marylin Monroe  ^-^

Szach i mat :)
  •  

Martinesku

Zaiste. Dobrze jak umysł ostry ułoży proporcję z którą należy się zgodzić  :ok:
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

lukassonek

Jest trochę więcej fantów, trochę zakupowe trochę z wymiany 😇
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Marko99

Cytat: Martinesku w 29 Lipiec 2026, 20:16:57Dla mnie na razie wzorcowa piana to Nuavia. Natomiast właściwości top to Barrister i właśnie te A&E na VR2  :)   

A próbowałeś A&E w bazie ultima?
  •  

Martinesku

Cytat: Marko99 w 30 Lipiec 2026, 20:15:17A próbowałeś A&E w bazie ultima?
Nie ale chętnie się wymienię na próbki
  •  

Marko99

Cytat: Martinesku w 30 Lipiec 2026, 20:37:22Nie ale chętnie się wymienię na próbki
Ja właśnie dostałem próbkę ultimy i zastanawiam się co kupić, a ta vr2 też jest na łoju?
  •  

Martinesku

Cytat: Marko99 w 30 Lipiec 2026, 20:46:47Ja właśnie dostałem próbkę ultimy i zastanawiam się co kupić, a ta vr2 też jest na łoju?
Nie
  •  

zennhorst

English Leather MEM (tallow base)
w mojej ocenie jedno z najlepszych mydeł z USA

"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst

jarecki

•  

zennhorst

połowa lat 70 do wczesnych 80
"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst
  •  

Marcin39

@zennhorst to jak masz dwa ... :beer:
Skąd Ty to bierzesz, ja nie wiem, magik normalnie  ;)
  •  

Armaros

Małe zakupy na ochłodę portfela i ciała  ;D

Na warszawiaka nie ma cwaniaka!
  •  

DonnieDarko

Szaleństwo jest jak Grawitacja,wystarczy lekko pchnąć...
  •