Co ostatnio kupiłem do golenia

Zaczęty przez Monocero, 25 Listopad 2018, 22:25:27

Przeczytano 945 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

MJW

Kusi mnie aby ruszyć nit przy piwocie aby ją dokładnie oczyścić ale straci na oryginalności a po całości widać że nie była ruszana poza ostrzeniem
  •  

Marcin Es

Parę dni temu u mnie w domu pojawiły się takie trojaczki ;) Pierwsze dwa przetestowane. Całkiem fajne wody ;)

•  

Marcin Es

I jeszcze taka woda - słynna NIVEA DEEP z aktywnym węglem. Dziś przetestowałem 8) Fajna jest ;)

•  

Monocero

@Marcin Es  już dwa razy tego AS mialem w ręku. Raz odłożyłem po powąchaniu, a drugi raz po przeczytaniu składu. Napisz coś więcej jak używasz.
(D.D)
  •  

matrax

Bardzo fajna woda, zapach też mocno daje radę, kobiety chwalą. Myślę że bez problemu może konkurować z droższymy AS. Po aplikacji skóra wydaje się "odpoczywać", nie ma wariackiego szczypania.
  •  

Marcin Es

@Monocero
Dziś w nocy zrobię małą reckę tej wody  :)
  •  

matrax

Ostatnie zakupy to płytka do Game Changer'a 84P oraz AS Nivea Deep :)
  •  

Monocero

(D.D)
  •  

matrax

•  

Marcin Es

A dziś, a raczej wczoraj coś takiego znalazłem w paczkomacie ;) W piątek będzie golenie, zobaczymy, oczywiście będzie też recenzja ;)

•  

Carlos

Też się kiedyś zastanawiałem nad tym A/S,ale mam na razie taki zapas że najpierw muszę zużyć to co mam.
  •  

Monocero

(D.D)
  •  

MJW

Jeżeli pytasz o moją Kyokuboshi to tak oczywiście. Pierwszego dnia od otrzymania i zaraz idę się nią golic ponownie. Ostra bardzo ostra. Mój test golenia pod nosem przechodzi idealnie. Muszę napisać do sprzedającego i zapytać  na czym on ostrzy. Inna brzytwe od niego też miałem tak ostra oraz ostatnio od Lewego. Inne zawsze były ciut mniej ostre.

Bardzo wygodna. Bałem się czubka bo jest prosty ale idzie gładko. 3 Przejścia i PM na twarzy

@Monocero- no i po golenie. Jest rewelacyjnie!!
  •  

Monocero

@MJW widziałem, że CICHY zrobił takie SAITO. Dla ciebie?
(D.D)
  •  

MJW

Chyba dwie zrobilale coś kojarzę że chyba obie są u niego nie sprzedawał. Mogę się mylić. Ja na pewno nie zamawiałem takiego ksztaltu
  •