Co ostatnio oglądałeś?

Zaczęty przez Monocero, 22 Wrzesień 2020, 13:00:44

Przeczytano 16 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SiwyDym

Cytat: kwasek071 w 06 Marzec 2026, 00:06:43ZAJEBISTE
Bo i gość jest zajebisty.
Samouk, do wszystkiego doszedł własną pracą. Zgruzował środowisko perfumiarzy pokazując, że można tworzyć świetne jakościowo, i noszalne, kompozycje. Perfumy oparte są na rzadkich, naturalnych składnikach, które częściowo sam destyluje lub pozyskuje olejki vintage. A wszystko bez chemii i usłużnych klakierów w sieci.

kwasek071

Ciekawie opowiada i jak widać ma dużą wiedzę.  :)

lukassonek

Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Robcyk

@lukassonek Wróżka Cycuszka to rozumiem 😋
  •  

lukassonek

Cytat: Robcyk w 08 Marzec 2026, 21:28:35@lukassonek Wróżka Cycuszka to rozumiem 😋

no a jak temat cycuszków to dobry temat :D zaraz tu @Mokasyn86 będzie i @Marcin39  :D  :D  ;D  ;D  :))  :)) 
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold

Mokasyn86

Cytat: lukassonek w 08 Marzec 2026, 21:43:40no a jak temat cycuszków to dobry temat :D zaraz tu @Mokasyn86 będzie i @Marcin39  :D  :D  ;D  ;D  :))  :)) 
I jeszcze @loppek  :D
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

zennhorst

@lukassonek
wreszcie będziesz się mógł napić kawy z mlekiem jak człowiek a nie jak cielak  :D
"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst
  •  

Marcin39

Ta wróżka fajna taka w okularach trochę starsza bardzo fajna >:D
  •  

Mokasyn86

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Armaros

Nie ma cwaniaka nad Warszawiaka :-)
  •