Co ostatnio oglądałeś?

Zaczęty przez Monocero, 22 Wrzesień 2020, 13:00:44

Przeczytano 19 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Monocero

Ostatnio obejrzałem niezwykle ciekawy film o ostrzach  ;) nie koniecznie do golenia ale gorąco POLECAM  :points:

(D.D)
  •  

js

Zrodzeni do szabli to świetny i ciekawy fabularyzowany dokument. :king: Polecam obejrzeć. I Rzeczpospolita, polskie wojsko, Husaria to duma i potęga. :king:
  •  

Monocero

Piękne ujęcia filmowe i umiejętność obycia z koniem.

(D.D)
  •  

barber

Hiacynt dziś oglądnięte ;D
no jest grubo, albo szeroko
ktoś oglądał?
zapraszam do komentarza - będzie się działo ;D tylko proszę bez akcji typu słyszałem nie oglądałem ???
☠️ nieprzyjemny w obyciu ☠️ — 🌸🌸🌹 zyskuje przy bliższym poznaniu 🌺🌷🌸
  •  

Skanderbeg

@barber
Ty ustalasz zasady, więc nie będzie "słyszałem, nie oglądałem", ale "nie słyszałem i nie oglądałem". ;)
Pod wpływem Twojego opisu przeczytałem fabułę. Może to rzeczywiście ciekawe? Lecz biorąc pod uwagę, że nasz prawdziwy świat jest pełen pokręceń i okrucieństwa, chyba na razie się wstrzymam.
  •  

barber

powiem krótko o polecam !!!! warto
a ponad to uwielbiam klimat lat 80 tych
mam swoje zdanie na temat filmu , i postaci głównego bohatera
Cytatże nasz prawdziwy świat jest pełen pokręceń i okrucieństwa,
od zawsze było, jest, i będzie - teraz już chyba bez jakichś zasad, honoru, moralności, wstydu itd. itp.  8)
  •  

js

Ostatnio obejrzałem film Nie czas umierać, jest to dość dobry film, ale efekty w tym filmie nie są oszałamiające. Na końcu filmu James Bond ginie. I co teraz będzie? Mam nadzieję, że to tylko złudzenie. I w kolejnej części zobaczymy żywego Bonda. Mam nadzieję, że Daniel Craig da się namówić na wystąpienie w kolejnej części. :agent: Oby fanom nie zaserwowali czarnego aktora, który będzie nowym Bondem, bo to nie będzie już oryginalny James Bond. :agent:

"Producenci: Daniel, zagrasz jeszcze raz Bonda?

Craig: Prędzej sobie żyły podetnę! Producenci: A za 200 milionów funtów? Craig: A to bardzo chętnie". :relaxation:

https://www.filmweb.pl/film/Nie+czas+umiera%C4%87-2021-757778
  •  

Skanderbeg

Bond nie może zginąć.
Koniec i basta. ;)

Inaczej - Bond jest niezginalny.
  •  

rafalJG

Kolejny Bond będzie czarną, nieheteronormatywną kobietą golącą się wegańskim mydłem. Chyba jednak czas umierać...
  •  

js

Skan,

James Bond został w bazie rosyjskiej podczas wystrzelenia pocisków z okrętu brytyjskiego.
Było widać jak rakiety trafiają w bazę i w niego, gdzie momentalnie został zmieciony. Wcześniej James dowiedział się, że ma córkę. Zgubiła pluszaka, gdy została uprowadzona przez psychopatę Safina. James odnalazł tego pluszaka i myślałem, że na końcu filmu odda jej tego pluszaka, jak na bohaterskiego ojca przystało. Niestety tak się nie stało. I po wyjściu z kina miałem mieszane myśli odnośnie śmierci Bonda, jak i pewnie wielu widzów.
  •  

barber

tak zdecydowanie - czas umierać !!!!
kolejny raz odwołam się do szwagra - czas umierać
osobiście podziwiam widownię , kto to ogląda, po co ?
latach komuny można było marzyć, dziś film oglądają stare pryki  wspominając stare czasy
  •  

js

•  

barber

szacun :hello: od zawsze byłem pełen podziwu
jak dorosły chłop może oglądać tak debilny film :?
niby facet to dziecko - kurwa ale są granice :D

•  

js

barber,

Lubię oglądnąć film akcji, ale nie tylko akcji. :pistols: To po prostu miłe spędzenie czasu, jakaś odskocznia.  :popcorn:
  •  

barber

no to gratuluję  :superman:
lubisz filmy akcji?
oglądaj jakieś sensowne kino typu film HEAT (mistrzostwo świata)
osobiście podziwiam osoby które oglądają Bondy
  •