Polscy youtuberzy

Zaczęty przez Marston, 07 Maj 2020, 23:13:57

Przeczytano 24 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Monocero

@Carlos to nasz pierwszy forumowy Youtuber  :)
(D.D)
  •  

jarecki

@Monocero: Chyba na fejsa się przeniósł i wrzucał tam golenia jeszcze jakiś czas temu. Co jak co, ale brzytwą to nieźle wymiatał.
  •  

Marek67

Cytat: Monocero w 02 Marzec 2025, 14:21:26Bardzo dobre rozwiązanie, POPIERAM. Od razu widać, kto jest entuzjastą TG i je PROMUJE (czyt. ratuje od zapomnienia), a kto chce być krezusem TG.  ;D

edyta.

zaraz, zaraz, on nie wyłączył możliwości oglądania filmów tylko włączył opóźnienie. Za darmo można je oglądać po jakimś czasie. hmm, jest to jakieś rozwiązanie, za dochód może kupować kosmetyki do testów. Nie każdego stać na te wszystkie produkty.
Jakiś niesmak jednak pozostaje szczególnie wśród młodych adeptów TG-pozdrawiam serdecznie.
  •  

Łapacz z Sacramento

Panowie, nie szkoda wam czasu na oglądanie goleniowej gadaniny innych facetów? Ja wiem że różne rzeczy można robić dla zabicia czasu, są np. mydlane telenowele dla gospodyń domowych.
Nawet na tym samym YT jest masa o wiele  ciekawszego, wartościowszego kontentu na którego skonsumowanie brakłoby wielu żyć, a tego co nam zostało to nie jest nieskończenie wiele. Są na tematy historyczne, naukowe, podróżnicze, polityczne, ekonomiczne, klasyka kina, itd itp. Naprawdę warto selekecjonować na co się traci cenny  (nawet dla emerytów i rencistów) czas przed ekranem.
Tak, tak, "nie chcesz to nie oglądaj", jasne.
  •  
    Za ten post podziękował: AdamS

zennhorst

Łapacz ... 100% racji,
Ktoś mi napisał PW, Pimps recenzuje żyletki vintage ... popatrz,
Obejrzałem 2 odcinki ... emocje jak na grzybach  :D
"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst

Poljot_87

No co jak co ale żeby płacić subskrypcje po to żeby móc oglądać na bieżąco filmy obcych chłopów z golenia to już szczyt szczytów tym bardziej że jak całkiem niedawno zaczynał kręcić to ledwo co pianę umiał wyrobić :D owszem jest to jakiś pomysł żeby zdobyć środki na kupowanie nowych produktów ale kto na to pójdzie...
  •  

Marek67

Cytat: zennhorst w 02 Marzec 2025, 16:01:08Łapacz ... 100% racji,
Ktoś mi napisał PW, Pimps recenzuje żyletki vintage ... popatrz,
Obejrzałem 2 odcinki ... emocje jak na grzybach  :D
Czyli rozumiem,że te filmy propagujące TG są nudne i nie warte uwagi?O jakich emocjach w takich filmach mowa?To nie filmy sensacyjne.Myślę,że takie filmy na YT są potrzebne.Zawsze coś można podpatrzyć i wielu ciekawych rzeczy o TG się dowiedzieć. :beer:
  •  

barber

;D jakiś czas temu wyraziłem swoje zdanie na temat Produkcji filmowych (TG)  ;D
    których głównym celem jest  :smarty:
    ma być długo, dużo, znaczy często   ;D

☠️ nieprzyjemny w obyciu ☠️ — 🌸🌸🌹 zyskuje przy bliższym poznaniu 🌺🌷🌸
  •  

zennhorst

Cytat: Marek67 w 02 Marzec 2025, 16:05:54Czyli rozumiem,że te filmy propagujące TG są nudne i nie warte uwagi?O jakich emocjach w takich filmach mowa?To nie filmy sensacyjne.Myślę,że takie filmy na YT są potrzebne.Zawsze coś można podpatrzyć i wielu ciekawych rzeczy o TG się dowiedzieć. :beer:

tak sądzę ...
oglądając te 2 odcinki nie znalazłem w tych filmach jakiejkolwiek przydatnej z mojego punktu widzenia informacji
prócz tego, że dowiedziałem się która jest godzina i że żyletka podeszła lub nie podeszła youtuberowi  :D
"honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere"
zennhorst

KarolM

No cóż, pamiętam Pierwsze posty  Kolegi na grupie pewnej FB i ogólnie jego pierwsze "kroki" w TG.
A tu cyk i już VIP. Każdy robi co uważa i każdy ocenia według  pewnych Swoich kryteriów, każdy ma pewnie swoje zdanie na ten Temat. Każdy oceni Gościa po Swojemu i każda decyzja oglądającego  indywidualnie będzię słuszna dla owego.
Osobiście nie popieram , ale dla każdego jak wyżej.

•  

septemberzg

@KarolM

Fiuuuu. Dycha za miesiąc? To tam musi być rzeczywiście All Inclusive  ;)  ;D No i będziesz VIP -em :D  No co kto woli i jak komuś pasuje i potrzebuje to niech płaci. To jest wolny kraj :)
R41  |     Henson AL 13++   |   Yates 921 M  |   RR Hawk SE V3  |  Feather Artist Club Scotch Wood SS  |    Feather Artist Club SR Japanese Razor 

BRZYTWA CHALLENGE MAJ 2025
  •  
    Za ten post podziękował: KarolM

jarecki

Przy wystarczająco dużej widowni kanału można już jechać na sprzętach i próbkach otrzymanych od fanów na potrzeby kolejnych filmów. Moim zdaniem jest sens oglądać golących się. Mnie interesują agresywniejsze sprzęty i patrzę kto ma podobne preferencje jak np Pimps czy Heniek.
  •  

KarolM

Cytat: septemberzg w 02 Marzec 2025, 17:15:38@KarolM

Fiuuuu. Dycha za miesiąc? To tam musi być rzeczywiście All Inclusive  ;)  ;D No i będziesz VIP -em :D  No co kto woli i jak komuś pasuje i potrzebuje to niech płaci. To jest wolny kraj :)

Wiesz mi nie chodzi czy dychę, dwie czy sto, jak dla mnie chodzi o sam Fakt, sposób Ale jak pisałem wyżej Każdy ma prawo wyboru i Swojego Zdania. To wolny kraj tak jak Piszesz☺️
  •  

n3dvi3d

Ja jak mam problem z zaśnięciem włączę sobie naszego Kwaska i cieszę się z powrotu Heńka. Co prawda ostatnio goli się tylko maszynkami ale facet tak operuje brzytwa jakby się z nią urodził. Fakt, można oglądać co innego, edukować się ale jak czerpiemy z tego przyjemność to dlaczego nie? Poza tym poznaje się nowe produkty, mamy od razu recenzje i dzięki Heńkowi poznałem mydła joserra, które zrobiły na mnie duże wyraźnie.  :hello:
(D.D)

don zibi

Cytat: zennhorst w 02 Marzec 2025, 16:16:30tak sądzę ...
oglądając te 2 odcinki nie znalazłem w tych filmach jakiejkolwiek przydatnej z mojego punktu widzenia informacji
prócz tego, że dowiedziałem się która jest godzina i że żyletka podeszła lub nie podeszła youtuberowi  :D
No i zapomniałeś Pan, że oj koszulka dzisiaj taka-jakaś...

W mojej ocenie dany produkt ,,reklamowany" przez jutubera nie koniecznie Wam ,,podejdzie". Tak dla przykładu zapach-właściwości mogą być super-cud-miód-malina. Ale zapach fuj. 🤮
Ale nie neguje takiej twórczości - poprostu nie oglądam.
Mam grono ZAUFANYCH Golarzy i wymieniamy się uwagami na temat tego czy innego produktu.
A jak sami wiecie na zaufanie trzeba mocno pracować...
No dobra - obejrzałem jak jeden goli się dwoma brzytwami na raz- nic merytorycznego to nie wnosi - jedynie 5000 punktów do ,, zajebistości"  golącego się. ;)
  •