Motocykle i skutery

Zaczęty przez bigmaciek, 15 Marzec 2020, 19:45:45

Przeczytano 12 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

lukassonek

Pucowanko 125 cm potwora 😁😁
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold

Mokasyn86

Cytat: lukassonek w 20 Maj 2026, 17:11:42Pucowanko
Jak wyjedziesz z miasta, to mnóstwo insektów będzie na przodzie. Nawylęgało się dziadostwo :shooting:
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

lukassonek

Cytat: Mokasyn86 w 20 Maj 2026, 17:18:02Jak wyjedziesz z miasta, to mnóstwo insektów będzie na przodzie. Nawylęgało się dziadostwo :shooting:

Byle nie w zębach 😂😂😂
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

gawrosz

Maszynki Vintage - brzytwa mar79 i Wapki
  •  

Mokasyn86

Ile wyciąga ? Trzy tygodniowo :cool5:  :D
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

Martinesku

Na 125 cc Suzuki robiłem onegdaj prawko na motór  :D   Dobrze się kręciło ósemki.
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Mokasyn86

Cytat: Martinesku w 20 Maj 2026, 19:34:00Na 125 cc Suzuki robiłem onegdaj prawko na motór  :D   Dobrze się kręciło ósemki.
A nie było to przypadkiem GN 250 ? Suzuki oczywiście.
  •  

Martinesku

Suzuki GN 125.
maszynki :  The Goodfellas' smile Syntesi Ti-RR handle,   RazoRock Lupo 95 CC,   RazoRock Game Changer 1.05-P,   Maxwell June  Double Edge EX
blaszki👍:   Gillette King C,   Polsilver Super Iridium,   Polsilver vintage Arabka,   Gillette 7 o'clock  Sharp Edge,   Gillette Minora,  Treet Falcon CS
  •  

Hussar

Mały wypad nad Odrę

Mokasyn86

Mazury? Nie, to Zalew Rybnicki :scooter:

•  
    Za ten post podziękował: gawrosz

T800

Pływa statek Ania  :?
  •  

Mokasyn86

Jakaś jednostka pływała, z czarnym kadłubem.
  •