Motocykle i skutery

Zaczęty przez bigmaciek, 15 Marzec 2020, 19:45:45

Przeczytano 9 razy

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Hussar

@Marcin39 Ja wiem ale nie powiem ;) . Ale podobno ktoś w bawarce w zakręt się nie zmieścił >:D
  •  

Marcin39

•  

Hussar

Wojtas to miszcz kierownicy przy tym drajwerze :D
  •  

Mokasyn86

Ktoś chce powiosłować ?

Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

lukassonek

Cytat: Marcin39 w 07 Marzec 2026, 19:51:07
Wojtas?

ja miałem tak e46... ze z garażu wyjechać nie umiałem jak pierwszy raz gwint skręciłem  :D

https://zapodaj.net/plik-eLl5UbjbKj

bez tego podnośnika nie szło wsadzić  :D  :D

@Mokasyn86 pławki?
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Mokasyn86

Cytat: lukassonek w 04 Kwiecień 2026, 13:45:54pławki?
Chechło-Nakło.
Na zdjęciu nie widać, ale na lewo pływało dużo kajakarzy.
Prosiłbym o nie wysyłanie mi MMSów, nie mam jak ich odczytać, ani też nie mam info o numerze nadawcy.
  •  

lukassonek

Cytat: Mokasyn86 w 04 Kwiecień 2026, 14:05:10Chechło-Nakło.
Na zdjęciu nie widać, ale na lewo pływało dużo kajakarzy.
a to na Chechle byłem może z 2 razy :D częściej na Zieloną jeżdżę  ;D
Henson AL 13++ Black // T-1000 by @T800 // Razrock Cyber ++ // Razorock Hawk V2 Black // Artist Club SS Black ACS-NB // Muhle R89 Rosegold
  •  

Mokasyn86

Cytat: lukassonek w 04 Kwiecień 2026, 14:32:02a to na Chechle byłem może z 2 razy :D
Ja już kiedyś pisałem - dawno dawno temu jak nas z kolegami poniósł melanż, to wracaliśmy stamtąd do chaty z buta, bo nie było połączenia. Nikt o tym wcześniej nie pomyślał :)) Sześciu chłopaków na niezłej jeździe. Szliśmy całą noc. Do końca życia tego nie zapomnę O0
  •  

lukassonek

Cytat: Mokasyn86 w 04 Kwiecień 2026, 17:06:22Ja już kiedyś pisałem - dawno dawno temu jak nas z kolegami poniósł melanż, to wracaliśmy stamtąd do chaty z buta, bo nie było połączenia. Nikt o tym wcześniej nie pomyślał :)) Sześciu chłopaków na niezłej jeździe. Szliśmy całą noc. Do końca życia tego nie zapomnę O0

Omg rozumiem młody głupi 😁😂😂😂😂
  •  

Mokasyn86

Cytat: Mokasyn86 w 04 Kwiecień 2026, 17:06:22Sześciu chłopaków na niezłej jeździe. Szliśmy całą noc
Tak to wyglądało mniej więcej :hello2:

•